Cookie- og Privatlivspolitik

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og hektisk grundstemning med kun få rolige pauser. Den indeholder mange voldsomme kampscener og scener med uhyggelige forvandlinger og monstre, som truer hovedfigurerne. I flere scener ser man fx en ondsindet, alienagtig, blækspruttefigur, som bor i maven på en robot. I én lang scene ses en biljagt, hvor mange biler forulykker og bryder i brand, og hvor mennesker kommer til skade. I en anden voldsom scene styrter et fly ned, og man ser, hvordan det smadres samtidig med, at hovedfigurerne slynges rundt og kæmper for deres liv. Da fortællingen foregår i et urealistisk univers, da hovedfigurerne er fantasivæsener, og da filmen også indeholder humor og positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
02.06.2016
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
|
Versioner: se alle
3D, 2D, Babybio - 2D
|

I 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows' vender de muterede ninjapadder Michelangelo, Donatello, Leonardo og Raphael tilbage. Brødrene får brug for alle deres kampsportskneb samt hjælp fra vennerne April O’Neil og Vern Fenwick, da nye og gamle trusler melder sig på banen.

Ærkefjenden Shredder er flygtet fra fængslet og har slået sig sammen med den gale og geniale videnskabsmand, Baxter Stockman, samt to muterede og knap så kvikke håndlangere, Bebop og Rocksteady.

Superskurkenes plan er simpel: At overtage verdensherredømmet, og hvad værre er, ankommer den ultimative ondskab fra en fremmed dimension.

'Teenage Mutant Ninja Turtles 2' er efterfølgeren til filmen fra 2014, der opdaterede 1980er-fænomenet til moderne standarder. Oprindeligt blev Turtles introduceret som en tegneserie, men det var i form af tegnefilm, computerspil, tre tidlige biograffilm og alskens merchandise, at padderne blev verdenskendte.

Fortsættelsen til den nye version vil glæde fans, idet både Bebop, Rocksteady, Krang og Casey Jones optræder i historien, og naturligvis er Megan Fox tilbage i rollen som den handlekraftige reporter, April O'Neil. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (197 votes)
4.6
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det hele er kørt gennem computerteknologi, men synes at være hæftet sammen med en rusten sømpistol." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "Teenage-padderne ér selvfølgelig tiltænkt teen-drenge på udkig efter et hurtigt Fox-fix. Men helt ærligt... Selv vores teen-drenge har fortjent bedre." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... filmen her har nemlig alt det, som forgængeren manglede: humor, selvironi, glimt i øjet og noget, der [...] minder om personkarakteristik." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  ”'Out of the Shadows' emmer af selvironisk 90’er-ånd." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Det er den fuldstændigt groteske og hyldende skildpaddemetafor for teenageliv, der gør det hele latterligt og sejt og TURTLE POWER!" (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Fauzia

Denne 2'er bedre end 1'eren som mest af alt var en skuffelse, men måske havde man også skruet forventningerne og nostalgien helt op når det er et elsket univers fra barndommen.

Effekterne og historien er sammenhængende, men mest af alt er der et godt flow i historien og god humor. Vi så den sammen 3 generationer samlet til familie hygge og alle var underholdt. Den bliver lidt langtrukken til sidst, men den har en rigtig fængende start.

rene

den skal også haves på 4k blu ray

Patrick

God humor, flotte effekter, og fed musik. Filmen i sig selv er god nok, dog er denne, lige som den tidligere, meget klassisk kliche ang. slutningen. (SPOILER): Reder dagen i sidste sekund, og den slutter meget brat.

Dog meget god underholdning

Batgirl.

Har set noget frem til den film og især efter det blev annonceret at Rockstead og Bibob skulle være med i den.Den var meget bedre ind 1,eren, som ikke var dårlig men heller ikke over god,så man hopper op i sofaen af glæde. Det var virkelig fedt da technodronen kom igennem porten fra Dimension x og bare den måde den blev samlet på,som et puslespil på svært niveau. Shredder passet også godt ind uden at tage for meget af rampelyset og være mere i baggrunden og guide folk mutanter til finish the evil plans. Godt at se Krang, lige så ondskabsfuld som i tegnefilmene.

Det var lidt ligesom at se et af de gamle Ninja Turtles,afsnit med den måde den var skruet sammen på. Dog med nutids teknologi at lave film på og nu til dages.

Den for 4 Pizzaer af mig for god underholdning med sine gamle barndoms helte og skurke.

Jakob P.

Jeg synes ikke at der er nogen andre film, som kan måle sig med Teenage Mutant Ninja Turtles-filmene fra 90'erne, men jeg synes de nye Ninja Turtles film er rigtig gode og Michael Bay gør det godt synes jeg. Når det er sagt, så synes jeg personligt at Michael Bay har formået at lave en efterfølger som næsten er bedre end den første Ninja Turtles-film som han lavede. Effekterne, historien og skuespillerne hænger rigtig godt sammen, og det er som om at det hele bare går op i en højere enhed og spiller rigtig godt sammen. Det må jeg sige, jeg var positiv overrasket over filmens opbygning, dens historie og dens handling. Og det er helt sikkert både sjovt og fedt at se Bobop og Rocksteady dukke op i filmen, samt Casey Jones, rigtig fedt.

Denne gang får Ninja-padderne brug for alle deres kneb og tricks, da nye og gamler trusler melder sig på banen i kampen om verdensherredømme over Jorden. The Shredder flygter fra en fangetransport, og slår sig sammen med en gal professor og to muterede håndlangere, som ikke er særlig hurtige i optrækket. Ninja-padderne får heldigvis hjælp fra deres gamle venner April O'Neil, Vern Fenwick og deres nye ven Casey Jones. Shredder udgør en potentiel trussel mod byen og dens indbyggere, og da han slår sig sammen med Krang som er en helt ny trussel mod verdensfreden fra en anden dimension, så må Ninja-padderne trække i arbejdstøjet og gøre brug af al deres kampsportsteknik og hvad de ellers har af evner.

Som jeg nævnte tidligere, så er det faktisk alt sammen i denne film som bare spiller, skuespillerne, historien, og handlingen er bare i top og man føler sig virkelig godt underholdt. Selv om jeg personligt foretrækker de gamle Ninja Turtles-film fra 90'erne, så kan jeg ikke lade være med at synes godt om de nye Ninja Turtles-film, for de er virkelig godt skruet sammen. Jeg synes bl.a. animationerne er rigtig godt lavet og utrolig realistiske og troværdige i filmen. Skuespillet bliver leveret godt, troværdigt og overbevisende af samtlige skuespillere. Der var ikke nogen som jeg synes var dårlige. Historien er god, lidt hæsblæsende nogle gange men stadig rigtig godt sammenhængende. Handlingen er spændende, aktiv og holder en klistret til skærmen hele tiden. Tempoet er rimelig "upbeat" tempo, og der er godt gang i den, og der sker noget hele tiden som holder gang i historien. Rytmen er god og flydende, og sørger for at tingene kører derud af i et godt og selvsikkert "flow", og de sikre sceneskift gjorde at man næsten ikke lagde mærke til de forskellige skift mellem scenerne. En ting jeg synes der var anonymt og i baggrunden, var musikken, jeg lagde næsten ikke mærke til filmmusikken fordi jeg var så optaget af hvad der skete i de forskellige scener.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 får 4 stjerner af Anmelderen ****

Karsten

Jeg syntes ikke den første var overdrevet god og faktisk er jeg heller ikke helt oppe at ringe over 2'eren den er lidt bedre. Dog er der nogle gode effekter F.eks er vores helte, Bebob og Rocksteady rigtig godt lavet, faktisk synes jeg der er kommet mere personlighed i Turtles, Casey Jones og April O'Niel fungere også ok for mig måske med en lille smule for lidt screentime til Casey Jones og hans hockeysticks. Baxter Stockman og mega ringe spillet total overdrevet.
Og så ved jeg ikke helt hvad jeg skal sige til "genbrugen" af scenen fra den første film, hvor de i lastbil køre ned af et bjerg mens de kæmper mod footklanen, i denne er det bare på en flod i resterne af et fly mod Bebob og Rocksteady.
Alt i alt en ok film og hvis jeg gav 1'eren 3⭐️, så får denne 4⭐️

René Munch Nielsen

Jep, nu er det blevet tid til endnu en bedømmelse. Denne gang står den på filmen "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows".
Jeg kan huske da den første kom ud i biografen. Den blev sablet ned af brugere og anmeldere. Jeg havde det sådan lidt, skulle jeg tage ind og se den eller ikke. Jeg valgte at droppe det og se den da den kom ud. Jeg må sige at jeg ikke rigtig forstod, hvorfor folk synes at den var dårlig. Jeg synes den var rigtig god.
Nu efter at have set hele serien fra 1987, 2003 og 2012, hvilket var en hyggelig rejse igennem 3 generationer, har de ikke ramt helt ved siden af.
Det er nu lidt specielt at de har lavet dem meget virkelige.
Jeg må indrømme at jeg tit har hørt at film kan ødelægge serien i en serie. Men jeg synes ikke det er sket her.
Filmen fra 2014 var en gang rigtig underholdning.
Men 2´eren er altså noget bedre. Der er underholdning som der jo altid er i Turtles-universet. Men der var også lidt mere historie. AT de bragte Casey Jones (Stephen Amell) og Beebop og Rocksteady ind i filmen var en god ting. Krang var hellere ikke en dårlig tilføjelse. Jeg tror på der kommer en nr. 3. Men det må tiden vise. Jeg ville til at starte med at give filmen 4 stjerne, men synes at den fortjener en stjerne mere pga. jeg føler at de har kørt lidt mere i historien denne gang. Men det kan blive bedre.

Mikkel Poulsen

Den var ret awesome, også med de nye skurke vortesvinet næsehornet og Krang samt Shredder igen. Men alt i alt 6 fede stjerner herfra jeg håber på en nr. 3 i 2018! Og til Blu-ray udgaven engang i November-December!

HeleneColor

Hvad er mere fedt, at fejre sin rund fødselsdag på, end at se ninja padderne? At se ninja padderne self :)

Ærligt synes jeg bedst om den første film end den her, men det betyder ikke a efterfølgeren her er fuldkommen møg. Det er ikke verdens bedste film, men det er en god portions underholdning med en masse action og turtlepower!!
- Jeg var glad og optimisk under hele filmen. Jeg elsker TMNT virkelig meget - synes at de er noget af det sejeste jeg har haft kendtskab til, da jeg var barn til nu. Og ja, det er lidt af en drengerøvs film, men elsker det!!:)

andreauser/73549

det er nok den bedste tmnt film nogensinde

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.