Cookie- og Privatlivspolitik

Teenage Mutant Ninja Turtles (2007)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
30.03.2007
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
TMNT
|

Efter at have besejret deres ærkefjende, Flænseren, keder de fire Turtles sig, og fordriver nu tiden i deres bolig i New Yorks kloakker med pizza, skateboards og lidt småjobs.

Deres sensei, rotten Splinter, vil gøre alt for at holde dem sammen, og da der sker mystiske ting i byen, kommer de fire Turtles på deres hidtil største opgave.

Milliardæren Max Winters er ved samle en uovervindelig hær af urgamle monstre, der skal hjælpe ham med at få verdensherredømmet!

Nu må holdet af superninjaer vise, hvad de kan, og Leonardo, Michelangelo, Donatello og Raphael er tilbage i hårdeste stil. Med hjælp fra deres gamle venner April O’Neal og Casey Jones må de fire Turtles gøre sig klar til deres livs største kamp.

Det bliver den vildeste kamp mod tiden, og de får brug for alle deres tricks og moves!

Filmen er med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

At få lov til at opleve de utroligt populære og klassiske padder på det store lærred, er enhver lille drengerøvs (og fans) største ønske der går i opfyldelse, især hvis man savner nogle nye eventyr med de herlige padder og resten af deres urealistiske samfund. Filmen er fyldt med non-stop action, genial humor (der endnu engang leveres fra den charmerende Michelangelo), flotte og godt lavede 3D scenerier, og så er handlingen også ganske tro mod forlægget i både ord, stemning og tempo! Tja, 'TMNT: Teenage Mutant Ninja Turtles' er en fed og næsten fremragende film, enhver fan ikke må gå glip af. Men det der forhindre filmen i at få en vurdering på over fire stjerner, er på grund af filmens mange unødvendige øjeblikke, og fordi den - efter noget tid - pludseligt bliver for usandsynlig til at holde illusionen i gang hele vejen igennem. En af de unødvendige øjeblikke, er f.eks. det irriterende - og efter lidt tid, ret uhyggelige forhold der opstår mellem Raphael og Leonardo. Alligevel og heldigvis bliver filmen aldrig dårlig, for nyder man alt man får foræret undervejs, så er 'TMNT' fin gedigen underholdning og et fantastisk sandt sansebombardement, der i helhed ikke såre nogen fans!

Wayne

Som animerede. Kavabunga. Kunne ha æret bedre.

Max

god film

mADS 22

den er sjov ikke redt spændene jo lidt spændene filmen er ikke sjov vis komiker skildpaden michelangelo ikke var med ninja cool!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.