Cookie- og Privatlivspolitik

Team Albert

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående lys og humoristisk stemning med passager med en trist undertone. Der er enkelte scener med let dramatisk indhold. I en scene tages en død kat op af en fryser. I en anden scene bruges den døde kat i et fupnummer for at narre en ung fyr. I en tredje scene får hovedkarakteren skældud af sin chef. Filmen er imidlertid fortalt med teenagehumor og rummer mange scener, der skildrer en hverdagsfamilie og et tæt venskab mellem de tre hovedkarakterer. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
04.10.2018
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Team Albert
|
Versioner: se alle
2D, 2D Sidste Ch, Babybio
|

Filmen 'Team Albert' følger gymnasieeleven Albert, der ikke vil acceptere, at man ikke kan gøre det, du har lyst til, og få succes i livet uden at låses fast af samfundet.

Albert gør oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En, der underholder hele verden gennem YouTube. Men på sin vej er Albert ved at miste sine bedste venner og allerværst den, der elsker ham allermest, pigen, han tror, han ikke er forelsket i. 

Den danske familiefilm har søgt inspiration fra flere af John Hughes-film, som The Breakfast Club og Ferris Bueller’s Day Off samt de danske Anja & Viktor-film.

Hovedrollen spilles af Albert Dyrlund, som er kendt for sin YouTube-kanal, hvor han har over 160.000 følgere. Med sig ved sin side har han Marcusz Jess Petersen, der spillede drengen Bo i Klovn: The Movie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (240 votes)
4
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... Albert Dyrlund [...] er ganske fortræffelig i denne rolle som en moderne Buster med spraglede skjorter og store drømme." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "... filmen [er] mærkværdigt charmende og naiv." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Både filmen og Albert [Dyrlund] har en afvæbnende charme og et godt budskab om at stole på sig selv ..." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "... filmen er ikke lavet til mig, [...] men jeg havde det faktisk ret godt med 'Team Albert'." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Jeg har lige set Team Albert i tv, og den minder rigtig meget om de gamle familie film "kærlighed ved første hik", så jeg kan udemærket forstå at denne film var populær.

morten

Hammer fed film Albert du er så sej og også alle jer skuespiller jeg skal ind og se den ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Katrineuser/422967

Sjove elementer - men også langtrukken i perioder. Handlingen er en smule flad.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.