Cookie- og Privatlivspolitik

Tarzan (2013)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Tarzan
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 3D - dansk tale
|

I denne nye animationsfilmsudgave af 'Tarzan' er liansvingeren og Jane oppe imod den onde direktør af Greystoke Energies, et selskab han har overtaget fra Tarzans afdøde forældre.

'Tarzan' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Denne film er faktisk utrolig flot lavet. Meget naturalistiske animationer og meget forskelligt fra Disney’s letgenkendelige og typiske streg. Historien har også fået et tvist ift. andre Tarzan film. Her indgår der en meteor med magiske kræfter, som gorillaerne vogter over - og som Greystoke virksomheden gerne vil have fingrene i. Jeg er ikke helt vild med det magiske element og gorillaer med menneskefølelser. Men den går an.

Michaeluser/919434

Afventer censur?
Det er en animation film, er danmark ikke ved at gå i for små sko og blive for pyldret? Hvad er der er værd at censrere i den hvis det er at den er lavet over tegnefilmen? Jeg er enig med at nordisk film snart skal tage sig lidt mere sammen og censur afdelingen skal løsne lidt mere op, børn og unge ender jo med at miste interessen / fokusen på div. Film hvis de bliver for kedelige.

Jacobuser/1023949

Det ligner mest af alt en trailer til et computerspil med en kende dårlig grafik. I am not pleased.

Scheving

Øv, havde godt nok forventet en langt mere maskulin Tarzan, både i udséende og stemmemæssigt, han minder jo bare om en en teenage dreng, med mavemuskler. Men selve filmplottet ser ret spændende ud, det er bare ærgerligt, hvis hovedkarakteren ikke virker overbevisende.

Elsebeth

Tror ikke det er noget for de helt små, virker lidt "voldelig ???? har en nevø, 4 år, som er helt vild med tegne filmen ,men den her kan han ikke "kapere" øv øv ...

Maria

Okay? Så er det jo godt at der absolut Ikke er nogen der tvinger jer til at se den:-)

louise

blev nødt til at stoppe traileren allerede efter 20 sekunder. det der er i hvert fald ikke en film jeg har tænkt mig at bruge tid på, især fordi at de ikke engang kan finde ud af at gøre tegningerne levende

Rebekka

Det er svært at sige, hvad man skal forvente af en animeret version af Tarzan. Jeg kunne personlig godt tænke mig en ny version af Tarzan, men jeg tvivler at en ny animeret udgave vil slå disney

Frida

Altså... Den "gamle" Tarzan fra Disney er jo en klassiker og en virkelig god en af slagsen. Det her ligner et rigtig dårligt forsøg på at lege Disney Pixar, men når man hedder Nordisk Film er det tydeligt umuligt at komme op på det niveau... Animationerne er dårlige og ligner mest af alt Terkel i Knibe der hopper rundt i træer og de hoppende, larmende gorillaer er jo en joke. Synes det er direkte pinligt.

Maria

Det er ikke Nordisk Film der producerer filmen, de har blot købt rettighederne til den. ;)

Sådan som jeg kan læse mig frem til det, er distributøren "Ambient Entertainment" og "Constantin Film Produktion".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.