Cookie- og Privatlivspolitik

Talenttyven

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.10.2012
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Talenttyven
|

Komedien 'Talenttyven' er en dansk film af og med Jonatan Spang.

Mark (Casper Crump) og Laura (Mille Lehfeldt) er kærester. Han synger i det fallerede boyband, The Heartbreak Hotels, sammen med sin ven og kollega Troels (Jonatan Spang), og hun er ved at være træt af rollen som forholdets andenviolin.

Men en dag får Laura målt sit talent hos dyrehandleren og fritidsopfinderen Aslan (Nicolas Bro), og resultatet taler for sig selv - hun har spandevis af talent. Laura får med ét selvtillid, og med selvtilliden følger succes på jobbet med en ny opfindelse plus en begejstret chef (Frank Hvam) til følge.

Marks karriere fortsætter derimod mod afgrunden, og da den mindre begavede musiker opdager, at talent ikke blot kan måles, men måske også stjæles, får Mark en idé, der kan sende The Heartbreak Hotels tilbage mod stjernerne. Naturligvis i kærlighedens navn!

Jonatan Spang fik sin spillefilmsdebut i 2006 med en rolle i 'Fidibus', men debuterer nu som instruktør og manuskriptforfatter. Stand-up-komikeren har selv en birolle i filmen, imens hovedrollerne, som det talentmæssigt ulige kærestepar, spilles af Casper Crump og Mille Lehfeldt.

Filmens sange med det Nik & Jay-lignende boyband, The Heartbreak Hotels, er skrevet af Søren og Nicolaj Rasted - duoen bag Hej Matematik.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (173 votes)
3.7
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... man får indtryk af en skolekomedie, hvor kapable talenter bliver udsuget af uinspireret materiale." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "... det hele er desværre lige så tåbeligt, som det lyder. Mange af idéerne kunne snildt være brugt langt bedre i en film med et ordenligt manuskript." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "... der [er] faktisk ikke nogen, der rammer en ren tone her i en film, der er så fladpandet og letkøbt og taler ned til sit publikum i sådan en grad, at man nærmest føler sig henvist til 'Walter & Carlo og lignende lave udviklingsstadier i dansk filmhistorie." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Humor er naturligvis ikke til at sætte på formel, jeg kan blot konstatere, at jeg grinede forbløffende lidt af denne komedie." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Så selv om 'Talenttyven' er sjov nok til ikke at skuffe de nøjsomme, er den som historie symptomatisk for det beskedne ambitionsniveau, der præger disse års danske komedier. [...] En god komedie rummer også andet end komik. Men det har vi vist efterhånden glemt alt om." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karl

Dårlig film, men hende Mille lehfeldt måtte gerne få en tur i muggerten af mig;)

Emil Dencher

Må indrømme, at jeg havde forventet en meget sjovere film, med meget bedre humor inklusiv skuespil. Synes filmen var flad og forudsigelig, uden nogle overraskelser.

Det er ene og alene Frank Hvam som direktør, som redder filmen op på to stjerner. Man er vant til at se ham som vatnisse i Klovn, men pludselig er det ham som har skoene på.

ida nexmand

Som overskriften siger synes jeg at den er meget urealistisk. Men jeg var alligvel meget godt underholdt, igennem hele filmen. Jeg synes Jonatan Spang er en fantastisk komiker og skuespiller, og det skal han holde sig til.
Men god ide:-)

Miss_Smorum

Jeg var fra starten i mod at skulle se filmen, men desværre blev jeg tvunget til det. Og må da også for aller første gang erklærer mig enig i anmelderne. Filmen var ringe, skuespillerne spillede ikke ordentligt, historien gav ingen mening, og filmen må simpelthen ligge på top 10 over de dårligste film i dansk film historie. Jeg sad og læste samtidig med at jeg så filmen, og fik i alt læst 48 sider og næsten ni kapitler. At den er vurderet til syv år forstår jeg endnu mindre, da jeg syntes den burde være vurderet til elleve.
De eneste højdepunkter var scenerne med moren og den gravide søster, og når den var slut. Jeg vil ikke engang give den en eneste stjerne

CamLin BakMann

Jeg synes den her film er awesome, hvad snakker i om people?

mette

Jeg ærger mig bare over at have brugt penge på at se den film

Frank

Dårlig film

Nadia

Tror et eller andet sted jeg regnede med at den var mere gennemført når det er Jonatan Spang..

Sara@Cullen

Synes ikke den lyder,så fed.

Natasha

Okay, dansk film :) Havde forventet meget mere underholdning, men der var nogle få gange for jeg var virkelig flad af grin. Har aldrig set historien før, i dansk film, så det er et plus. Men filmen er dog fyldt med nogle små klicheer som irriterer mig lidt... Jeg ELKSEDE dog sangene og boybandet!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.