Cookie- og Privatlivspolitik

Tad Stones - Den fortabte eventyrer

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder dog en række actionprægede scener med forfølgelser, skyderi og farefulde situationer. I en scene jages hovedfigurer af en truende stenkæmpe. I en anden scene bliver en hovedfigur bortført, og truet med kniv. Da det hele foregår i en humoristisk, animeret verden med eventyrlige elementer, og da hovedfigurerne er stærke og handlekraftige, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under syv år.

Se mere på medierådet.dk
09.01.2014
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Las aventuras de Tadeo Jones
|

I filmen 'Tad Stones - Den fortabte eventyrer' drømmer Tad om at udskifte sit kedelige job som bygningsarbejder og blive en berømt eventyrer og arkæolog, ligesom sit forbillede Max Mordon. En dag bliver hans drømme til virkelighed, da Tad forveksles med en professor og sendes af sted til Peru for at finde den forsvundne by Paititi.

I Sydamerika venter Professor Lavrof, og hans underskønne datter Sara, på geniet, og Tad bliver for alvor sat på prøve. Men problemerne stopper ikke her. Selveste Max Mordon viser sig at lægge onde
planer og være Saras forlovede på én og samme tid.

’Tad Stones - den fortabte eventyrer’ er en spansk animationsfilm instrueret af Enrique Gato, der tidligere har lavet to kortfilm med Tad Stones (eller Tadeo Jones som han hedder på spansk) i hovedrollen. En karakter som tydeligvis er inspireret af adventure-filmene om den eventyrlystne arkæolog, Indiana Jones.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
3.7
3.5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Her er højt humør og ditto tempo med plads til både platheder og mere følsomme øjeblikke." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "[...] afvikles i et susende højt tempo fra start til slut, hvilket i ny og næ vil skabe unødvendig forvirring hos både store og små." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  " [...] bevis på, at man også i Spanien ville kunne hamle op med den amerikanske overmagt, hvis man turde stå på egne ben." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Havde det ikke været for mumien, den lalleglade vovse og den forfriskende sure papegøje plus rapt og særdeles habilt animationshåndværk, ville resultatet ikke adskille sig fra anden mainstreamunderholdning for de 7-12 årige." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Meget lig Olsen Banden filmene, animationsmæssigt. Her temmelig inspireret af Indiana Jones. Et muskelbundt af en skurk, med udskiftelig arm, skylder de vist Dolph Lundgren kredit for. og er det Scarlett Johansson og Kyle MacLachlan i andre roller?

Rart at se at der produceres familiefilm som faktisk er rimelige, i Europa.

Jesperuser/366018

En af de sjovere og mere opfindsomme tegnefilm

Palasse

Jeg købte den spanske Blu-ray på en ferie sidste år og synes rigtig godt om filmen. Vil helt klart opfordre småbørnsforældre og fans af animationsfilm til at give denne film en chance - det fortjener den.

Ole

Den er spansk animeret og blev udgivet for 1 år siden som spansk animationsfilm med Engelsk lyd. Man kan undrer sig over at den ikke går direkte på Blu-ray som den fortjener. Den er for resten for alle med en barnlig sjæl.

tikiiuser/837610

for børn som jeg ikke gider at bruge penge på.

The Moviemaster

Wauw, så den i Cannes sidste år, tænk den får dansk biograf udgivelse.

Børn vil helt sikkert finde den sjov, og voksne vil nok ha det sjovt med at lede efter forskellige referencer til film fra deres barndom/ungdom

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.