Svampebob: En rigtig landkrabbe

Censur 7
05. Feb 2015
93 min
UIP
The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
6.0 / 6
Brugere (1)
4.3 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

I 'Svampebob: En rigtig landkrabbe' nyder Svampebob og hans bedste ven, Patrick, hverdagen på bunden af Stillehavet og ikke mindst burgerne fra Den Knasende Krabbe. Men idyllen varer ikke ved.

En dag bliver den hemmelige burgeropskrift stjålet, og Bikini Bunden er på den anden ende. For at undgå total panik rejser Svampebob, Patrick og Blækvard ud for at finde opskriften, og duften af krabbeburgere fører dem ikke bare op til havoverfladen men frem til selve kysten og menneskenes verden.

Den hyperaktive Nickelodeon-karakter så dagens lys i 1999, og siden er det blevet til 191 tegnefilm om livet på bunden af havet. Første spillefilm udkom i 2004, men det andet eventyr i biografen er anderledes end det første. Svampebobs oplevelser er nemlig en blanding af live action og animation. Kun under havets overflade ser badesvampens omgivelser ud, som de plejer.

'Svampebob: En rigtig landkrabbe' har danske stemmer af bl.a. Jens Jacob Tychsen, der også lægger stemme til selve Svampebob Firkant i de danske versioner af tv-serien. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: