A Storm Foretold

Censur 15
30. Mar 2023
90 min
Guldbrandsen ApS
A Storm Foretold
Billede
(© Guldbrandsen ApS)
A Storm Foretold plakat
(© Guldbrandsen ApS)
3.9 / 6
Brugere (7)
4.5 / 6
Medier (2)
Bedøm selv filmen:

Med en stor, fed cigar i mundvigen og en afgrundsdyb foragt for sine politiske modstandere er Roger Stone som født til at være rådgiver for Donald Trump. Stone er republikansk kongemager med en track-record, der rækker tilbage til præsident Richard Nixon.

Med unik adgang til ham har Christoffer Guldbrandsen skabt en film helt inde fra magtens allergiftigste kerne i de sidste dage og måneder af Trump-administrationen, der kulminerede med stormløbet på Capitol Hill.

Dokumentarfilmen A Storm Foretold' er historien om, hvordan et etableret politisk parti forvandledes til en antidemokratisk bevægelse, hvordan retoriske udtalelser blev til vold, og hvorfor stormen på Kongressen blev den uundgåelige afslutning på Trumps præsidentskab.

Men Guldbrandsens film er også et ‘deep dive’ ned i en mentalitet og en politisk kultur, hvor kynismen regerer og hvor grænsen mellem ven og fjende er flydende som i en Shakespeare-tragedie. Det sidste får Guldbrandsen også selv at føle undervejs på sin rejse gennem et USA, der er mere polariseret end nogensinde før.

Brugernes anmeldelser

3,9

7 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: