Star Trek: The Wrath of Khan - Director's Cut u/ tekster

Censur 11
116 min
Star Trek II: The Wrath of Khan
Billede
Billede
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Ved universets ende… starter hævnen!

Tag med Moovy.dk og rumskibet Enterprise til Mælkevejens yderkant, hvor den magtsyge superskurk Khan Noonien Singh planlægger sin hævn mod admiral James T. Kirk. 15 år tidligere forsøgte Khan at kapre Enterprise, men Kirk besejrede tyranen og forviste ham til en fjern planet – men nu er Khan tilbage og udstyret med et rumskib, der kan give Enterprise kamp til stregen!

Khans opgør med Kirk er omdrejningspunktet i denne 40 år gamle sci-fi-perle, som ikke blot bugner af action og imponerende effekter (inklusive dengang revolutionerende computeranimation), men også dragende drama, idet Kirk og Co. tvinges til at se deres fortid og dæmoner i øjnene. Men bare rolig – selv hvis I ikke kender til Enterprises tidligere eventyr, så kan I sagtens følge med!

Både de fleste kritikere og trekkies betragter ’Star Trek: The Wrath of Khan’ som ’Star Trek’-sagaens absolut bedste film – selveste Quentin Tarantino har sågar betegnet den som den perfekte hævnfilm og citerede den i ’Kill Bill’. Vi får se, om det lykkes Khan at dræbe Kirk, Spock og alle de andre galante Starfleet-officerer!

Det er i øvrigt den forlængede Director’s Cut 4K-version af filmen, som vises i CinemaxX – endda for første gang i Danmark. Her får man endnu mere kød på karaktererne og deres samspil.

Filmen præsenteres af Moovy.dk’s Johan Albrechtsen – tidligere chefredaktør på det danske ’Star Trek’-magasin Subspace, som for nylig skrev kandidatspeciale om netop (naturligvis) ’Star Trek’. Johan er tilstede i CinemaxX københavn, streames til ekstern viewscreen ligesom på Enterprises til CinemaxX Aarhus. Filmen er uden danske undertekster.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: