Star Trek: The Motion Picture (1979)

Censur 7
132 min
Star Trek: The Motion Picture
Kino.dk
(© Kino.dk)
Billede
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Star Trek: The Motion Picture er den første af mange film, som bygger på den originale science fiction-serie 'Star Trek' af Gene Roddenberry.

Admiral James T. Kirk (William Shatner) bliver beordret til at tage kommandoen på stjerneskibet USS Enterprise for første gang siden dets historiske femårige mission, da en enorm uidentificeret rumsky med gigantisk kraft destruerer alt på sin vej med direkte kurs mod Jorden.

Det eneste rumskib indenfor rækkevidde er USS Enterprise, der efter at have gennemgået en større ombygning kredser om Jorden. Kirk må samle sin gamle besætning og tager afsted for at konfrontere Rumskyen. Det er tre år siden, at Kirk havde kommandoen - kan de redde Jorden fra undergang?

Star Trek: The Motion Picture blev i 1979 årets fjerde mest indtjenende film i USA og opnåede tre Oscar®-nomineringer for bedste visuelle effekter, bedste art direction og ikke mindst bedste original musik af Jerry Goldsmith, der anses for at være et af de bedste film scores nogensinde. Filmen lancerede med stor succes Star Trek på det store lærred. Dette på trods for, at filmen blev færdiggjort under et enormt tidspres med delvist forhastede visuelle effekter og klipning.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: