Smagen af Sult – VR

Censur 15
15 min
Makropol
Smagen af Sult - Virtual Reality
Billede
(© Makropol)
Smagen af sult VR
(© Makropol)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

En film som aldrig før - i Virtual Reality. Smagen Af Sult - VR er et selvstændigt sidestykke til spillefilmen af samme navn. Den kan opleves alene, men bedst i forbindelse med, at du ser filmen! I VR-udstillingen bevæger du dig fysisk rundt i den kvindelige hovedperson Maggies fragmenterede minder og mærker dramaet på egen krop.

Tag virtual reality-briller på og bliv midtpunktet i Smagen af Sult - VR. Den interaktive fortælling giver dig en unik mulighed for at komme tættere på filmens drama. Det er dig, der vælger, hvordan historien skal forløbe ved at gå ind og ud af minder og tanker, der tilhører Maggie.

Smagen af Sult - VR er udtaget til filmfestivalen i Venedig.

Installationen betjenes af dedikeret personale, som tager imod dig eller jer. En billet inkluderer adgang for dig samt en eventuel ledsager (altså 1-2 personer samtidig i oplevelsen). Du bliver introduceret til oplevelsen og virtual reality-brillerne før start.

Der er taget højde for COVID-19 restriktioner: Virtual reality-brillerne renses af en særlig UV-maskine mellem hver gæst, og der er god plads i installationen. Der er to pladser per forestilling, så du kan enten invitere en partner med eller komme alene. Vær opmærksom på, at oplevelsen indeholder pludselige lysglimt og høje lyde.

Oplevelsen varer cirka 20 minutter og begynder tre gange i timen på følgende tidspunkter: 00:00 - 00:20 og 00:40.

Mød venligst op lidt før det tidspunkt, du har booket til, da udstillingen starter præcist.

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: