Silence

Censur 15
26. Jan 2017
161 min
UIP
Silence
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Det historiske drama ‘Silence’ finder sted i det 17. århundredes Japan, hvor japanerne har gjort katolicisme forbudt, forfulgt de missionerende præster og dræbt utallige konverterede landsbyboere.

Jesuitterne Fader Rodrigues og Fader Garupe melder sig frivilligt til en farlig mission, hvor de smugles ind i landet, for at finde deres forsvundne læremester Ferreira.

Der går rygter om, at den grusomme inkvisitor Inoue har knækket ham, og at Ferreira har givet afkald på sin tro. Under ledelse af Garupe og Rodrigues udøver landsbyboerne den forbudte katolicisme i smug, mens de søger efter den forsvundne læremester. Men kan de unge præster bibeholde troen, når deres Gud forbliver stille?

Martin Scorseses projekt har været undervejs i over 25 år, siden han læste bogen af samme navn skrevet af japanske Shūsaku Endō. Instruktøren har tidligere brugt religion som tema i filmene Kundun og The Last Temptation of Christ (1988), hvor den sidstnævnte er den mest nærliggende at sammenligne 'Silence' med.

’Silence’ er nomineret til en Oscar for Bedste fotografering. (copyright: kino.dk)

 

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: