Shiva Baby

Censur 15
07. Oct 2021
78 min
Reel Pictures
Shiva Baby
Billede
(© Reel Pictures)
Billede
(© Reel Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Shiva Baby' handler om Danielle, der til en begravelse finder sig omringet af både nærgående og nysgerrige familiemedlemmer samt fjerne bekendte. De er alle lidt for ivrige efter at udspørge hende om, hvordan det går med arbejde, fremtidsplaner og kæreste.

Danielle har ikke meget at bidrage med, da hun befinder sig i lidt af et vadested i livet som studerende. Hvad værre er, at Max også dukker op - Danielles hemmelige sugar daddy.

Det viser sig, at han både har hustru og en baby, hvilket kun yderligere komplicerer den i forvejen klaustrofobiske og intense situation, der byder på sin del af akavede og uforudsete optrin.

Snart hvirvles Danielle ind i sit eget spind af halve sandheder og hele løgne, som hun smider om sig for at komme helskindet igennem dagen, hvor også hendes mor og far er på nakken af hende.

'Shiva Baby' er et komediedrama, der er skrevet og instrueret af spillefilmsdebutanten Emma Seligman, mens hovedrollen som Danielle spilles af stjerneskuddet Rachel Sennott. Man finder en lang række komediedramaer med familiekomplikationer i spil, bl.a. Little Miss SunshineThe Squid and the Whale og Rachel Getting Married. (copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: