Selvhenter

Censur 11
07. Mar 2019
90 min
SF Studios
Selvhenter
Billede
(© SF Studios)
Billede
(© SF Studios)
6.0 / 6
Brugere (2)
3.0 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Se interview med Magnus Millang

Den danske komedie ’Selvhenter’ handler om brødreparret Magnus og Emil, der drager til Spanien for at hente liget af deres afdøde far, der har drukket sig ihjel.

Selvom Magnus i første omgang kun er taget med for at få fat i farens Rolex-ur, bliver det en rejse, der bringer de to brødre tættere sammen.

Ikke mindst fordi de beslutter sig for at transportere deres fars lig hjem på tagboksen af en smart-car, da Magnus nægter at betale 10.000 euro for at få ham sendt hjem. Og det bliver starten på en hæsblæsende tur med politiet lige i hælene fyldt med komik, følelser og action.

'Selvhenter' er instrueret af den danske komiker Magnus Millang, som også spiller hovedrollen og har skrevet manuskriptet i selskab med sin bror Emil Millang. Komedien tager udgangspunkt i virkelighedens tragedie, da de to brødre selv for nogle år tilbage mistede deres far til alkohol.

Magnus Millang er bl.a. kendt for sin karakter Jeppe K i tv-serien 'Danish Dynamite' og har desuden medvirket i Casper Christensen og Frank Hvams Dan Dream samt Thomas Vinterbergs dramaer Kollektivet og Kursk. (copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

6,0

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: