Savages

Censur 15
11. Oct 2012
133 min
UIP
Savages
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.2 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Thrilleren 'Savages' er en ny film af Oliver Stone.

Chon (Taylor Kitsch) og Ben (Aaron Johnson) - den ene en tidligere elitesoldat, den anden en moderne hippie - er bedste venner og lever et sorgløst luksusliv sammen med deres de facto fælles kæreste, Ophelia, (Blake Lively) i det sydlige Californien.

Hemmeligheden bag succesen er marihuana. Masser af marihuana og endda af den fineste opdrivelige kvalitet på den vestlige halvkugle, der dyrkes af Chon og Ben med den største nidkærhed og sælges til markedets højeste priser.

Kvalitet betaler sig, men da et mexicansk kartel, styret af narkodronningen Elena (Salma Hayek), vil have deres bid af kagen, starter en brutal magtkamp, der omdanner Chon, Ben og Ophelias uendelige ferie til et helvede, hvor velproduceret narko vejer langt tungere end menneskeliv.

'Savages' er baseret på Don Winslows krimi af samme navn og instrueret af Oliver Stone, der vender tilbage til thriller-genren for første gang siden 'U Turn' fra 1997.

De tre hovedroller spilles af unge Hollywood-stjerner i selskab med særdeles etablerede navne som Benicio Del Toro (Traffic), Salma Hayek (Desperado) og John Travolta (Pulp Fiction) - sidstnævnte i rollen som korrupt narkoagent.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: