Summerland

Tilladt for børn over 11 år
Filmen er indledningsvis præget af en let og humoristisk tone, men har en tiltagende dramatisk og følelsesmættet stemning, der tematisk kredser om at miste sine nærmeste. I enkelte dramatiske scener er personer, herunder et barn, i farefulde situationer i forbindelse med drukning i havet og bombning af en by. Idet ingen centrale personer ses komme alvorligt til skade og da filmen overordnet har en positiv stemning, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7 til 11 år, og filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
20.08.2020
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Summerland
|
Billetter

Dramaet 'Summerland' foregår under Anden Verdenskrig og handler om forfatterinden Alice, som forsker i myter og folklore fra en lille konservativ landsby uden for London.

Alice lever alene og er berygtet i byen pga. hendes iltre og uimødekommende væsen. Rygterne rører hende ikke, men da staten pludseligt tvinger hende til at give husly til et barn fra London, ændres alt for Alice.

Drengen Frank er blevet evakueret fra hovedstadens krigsrædsler, og selvom Alice først vil gøre alt for at slippe af med ham, får det nye venskab langsomt åbnet op for en mere menneskelig side af Alice.

Fortidens hemmeligheder begynder at snige sig ind på Alice, som engang oplevede stor kærlighed, men fik knust sit hjerte pga. andres fordomme. 

'Summerland' er et britisk periodedrama med romantiske og menneskevarme undertoner. I hovedrollen ses Gemma Arterton, der bl.a. er kendt for sin rolle i Lone Scherfigs Their Finest Hour. (copyright: kino.dk)

Skal du se Summerland?
(12 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.