Cookie- og Privatlivspolitik

Storkene

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en venlig og humoristisk grundstemning, men indeholder flere let dramatiske scener med trusler og ødelæggelser, og flere scener med voldsomme lys- og lydeffekter. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
06.10.2016
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Storks
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, Babybio 3D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale, Premium+10
|

Animationsfilmen 'Storkene' fortsætter den historie, som forældre har fortalt deres børn i århundreder: Om storken der kommer flyvende med den lille nye baby, som forsigtigt bliver anbragt i de nybagte forældres favn.

Men hvis man stadig tror, at det er storkene der kommer med babyerne, kan man godt tro om igen. Storkene er nemlig fulgt med tiden og har åbnet et online fragtfirma, som leverer pakkepost i stedet for spædbørn.

Selskabets bedste leveringsstork, Junior, har næbbet rettet mod en forfremmelse, men så kommer han ved et uheld til at aktivere babymaskinen, og en nuttet lille pige kommer til verden. Junior må nu hurtigst muligt levere barnet til hendes nye familie, inden bossen opdager, hvad der foregår.

Heldigvis er der hjælp at hente hos Tulle Forældreløs, det eneste menneske på Storkebjerget. Tulle og Junior begiver sig ud på deres første baby-levering, som måske kan minde alle storkene om, hvad deres sande formål er.

Filmen er skrevet og medinstrueret af Nicholas Stoller, som sidst instruerede Bad Neighbours 2. 'Storkene' er dog yderst børnevenlig, selvom man skal være forberedt på, at den vil inspirere de små til at stille det klassiske spørgsmål: "Hvor kommer babyer fra?" (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (481 votes)
4.6
3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Storkene' besidder i det hele taget en fin blanding af sødme, dybde, humor i børnehøjde og livagtige, farvestrålende animationer." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "Det hele er meget nuttet, harmløst og lidt sjovt - men hverken synderligt original eller medrivende." (Birgitte Lorentzen)

 • Jyllands-Posten

  "I en tid, hvor animationsfilmen – både for børn og voksne – konstant betræder nyt stilistisk og fortællemæssigt terræn, føles det næsten trist at se en film, der i den grad udmærker sig ved sin uoriginalitet og mangel på skarphed." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "At storkene ligner forvoksede måger, er pænt underligt. Til gengæld er en ulveflok, der kan slå pelskludene sammen til biler, både og fly en lille toon-genistreg i en film af blandet kvalitet." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Plottet er på mange måder åndsvagt, men personligt er jeg vild med WB animations gale humor - som tydeligt stadig eksisterer i bedste velgående.

Animationerne er gode, men ikke fantastiske. Filmen er herlig skæv familieunderholdning, som nok skal få de fleste til at grine højt - flere gange.

Rasmus/Musen

-Mere behøver jeg ikke at sige.

Ja endelig fik jeg "rent faktisk" set filmen. Så nu ved jeg, hvordan den film starter og slutter i sidste ende.

Jeg vil med bedste fornøjelse sige, at Alle og Enhver kan komme og se filmen, hvis de har brug for lidt ekstra underholdning og et par glade smil. Men hvis man ikke helt ved, om man vil, så kom da bare og se den alligevel. Der er trods alt ingen som "tvinger" dig til at gøre det. Gør det, hvis DU tror, det er noget for dig.

Det eneste, som jeg kan sige for nu er kun: Den overraskede på ALLE planer mig.
Nu kan jeg derfor tilføje denne film til listen over de bedste film, som jeg NOGENSINDE har set igennem tiden.

Og til sidst tre trin til at fuldføre leveringen:

1. Lav en plan
2. Fuldfør planen
3. og sidst men ikke mindst: LEVER TIL TIDEN!
:D
;-)

Sonia

Som både får voksne og børn til at grine. Kan roligt anbefale den.

Klara

Simpelhen så sød - skøn historie, rigtig sjov... underholdene figurer - er helt fjollet med de 2 ulve ;)

Connie Dahl

En sjov og underholdende familiefilm med god humor, både for voksne og børn.

HeleneColor

Dengang jeg var lille, fik jeg faktisk selv at vide, at storkene "leverer" varen ;)
- og da allerede den første trailer kom til Storks, var jeg så meget med på ideen !

Historien er faktisk lidt nyt og forfriskende, men vi kender godt det med, usædvanligt makkerpar.. og i dette tilfælde, er det en stork og en teenager pige, som er vores nye team, som vi skal følge, tilfældig lige har genstartet en gammel baby maskine, hvor uheldigvis faktisk skaber = en baby - og siden at storkene droppede den levering for længe siden, så må Junior og Tulle få afleveret babyen, inden Junior skal forfremmes til chef af Stork Mountain. Men ! Hvis nogen opdager dem inden da, så kan Junior kysse forfremmelsen helt væk...

Jeg blev familie-varm-underholdt. Det er jo ren og skar familie kærlighed, der spejles i denne søde animationsfilm.
- En rigtig familie behøver ikke at være ægte, hvis man ikke deler samme blod. Man skaber sin egen familie efter det man føler indeni (nu lyder jeg lidt for klog dame agtig her, men er det ikke rigtig nok? --> Jeg tror på det )

Storks er skøn ! Jeg er glad :-)

Segoyuser/116755

Helt korrekt du skaber selv din egen familie, kender da flere som har tilvalgt nogen som er blevet familie.

Nå nu må jeg så vist få set filmen, ville egentlig have set den her i efterårsferien men kom fra det!!

HeleneColor

Jeg ville faktisk også have nydt filmen i efterårsferien, men så var den chance væk
- men siden en mandag kan være noget så hård, så er det ikke helt dårligt, at smutte forbi biografen og blive max undeholdt :)

Du kan glæde dig :)

Metteuser/586316

Jeg skraldgrinte under meget af filmen. Jeg ved dog ikke om børnene helt forstod hvorfor alle steder :D

Jeg elsker ulveflokken! Sådan en vil jeg også have :D

"Ulveflok, lav en minibus" *avavavavavavav* hahaha jeg griner stadig!

stefan

Det er en godt film. Jeg var sammen med par venner. Vi grinte et par gange af filmen. Der var os et par fejl i filem men dem ligger man ikke mærk til så jeg giver dem 6 stjerner :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.