Cookie- og Privatlivspolitik

Store Forventninger

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Great Expectations
|

Store Forventninger (Great Expectations) er en filmatisering af Charles Dickens klassiker, henlagt til vor tids USA. Det er fortællingen om en fattig ung mands kærlighed til en uopnåelig rig og fornem kvinde, og om hvordan tilfældige møder med personer kan få afgørende indflydelse på ens liv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Er man stor fan af den rigtige fortælling om Pip i Charles Dickens klassiske roman, så kan det muligvis være svært at kapere denne moderne udgave.

Jeg havde heldigvis den fordel ikke at kende historien, og jeg var fuldstændig solgt. Ethan Hawke og Gwyneth Paltrow gør det rigtig godt og er super søde sammen. Settet i Florida oser af sydstatscharme og mystik. Anne Bancroft er genial som den aldrende Miss Dinsmoor, som har brændt sig på kærlighedens bål og som følge heraf har opfostret Estella til at blive en kold pige/kvinde.

På den anden side har vi unge Finn, som kommer fra en fattig fiskerfamilie. To ting ændrer hans liv markant: mødet med en mystisk forbryder og mødet med den smukke Estella. Lad eventyret begynde...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.