Cookie- og Privatlivspolitik

Step Up 3D

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
05.08.2010
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Step Up 3-D
|
'Step Up 3D' byder på mere dans - denne gang i 3D.

Luke og Natalie er en del af en tæt sammentømret gruppe streetdansere.

Den unge førsteårsstuderende ved New York Universitet, Moose, finder sammen med de unge dansere, og sammen begynder de en benhård og ekstremt sveddryppende træningsperiode.

Dansegruppen stiller imod alle odds op imod verdens bedste hip hop-dansere i en højspændt konfrontation, der kommer til at ændre deres liv for altid.

'Step Up 3D' er instrueret af manden bag den forrige film i serien, Step Up 2: The Streets.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (387 votes)
5
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en film, der, hvad historien angår, aldrig letter fra det ordinære, men som dansefilm betragtet, er ganske fornøjelig." (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Dansescenerne er imponerende koreograferet, og resten er gabende kedsommeligt." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "3D-effekterne hælder masser af hænder, fødder, sæbebobler og vand ud i hovedet på én, og det ser da momentvis flot ud, men man ville nu helst bare være fri!" (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Storslået akrobatiske dansescener i effektfuld 3D-fotografering, lige til fem-seks hjerter, men parret med tynd teenagerlove og lommefilosofi så mageløst banal, at to hjerter ville være skamros..." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolaiuser/319840

lad os danse

nitotreuser/9527

Rigtig god danse film, desværre minder den om de andre og der sker ikke som sådan noget nyt og uventet. Filmen indeholder fede scener og skuespillerene er virkelig gode. Jeg ville helt klart anbefale filmen til andre som godt kan lide danse film som step up og bring it on osv. 3 ud af 6 stjerner her fra.

Trine

Den eneste grund til at jeg giver den fire stjerner er pga. af de fede dansetrin - de er sindssyge! Skuespillet og manuskriptet er til gengæld mere eller mindre elendigt. Sharni Vinson skal vist bare holde sig til at danse og jeg ved faktisk ikke hvad Rick Malambri laver i den film? -han danser næsten ikke og noget skuespilstalent er han sgu heller ikke. Adam G. Sevani og Alyson Stoner er dog ret søde sammen.

SarahBoerjesen

Jeg har intet andet at sige end F-A-N-T-A-S-T-I-S-K!!!

Rikke

Jeg er vild med Step Up! Det er bare de fedeste dansefilm! Både 1 og 2 er vildt gode, men ikke i forholdt til 3! Den er så mega godt lavet, og har de bedste skuespillere :) Især Moose :P Jeg var inde og se den, og en dag var jeg i Herning og jeg måtte bare se den igen (:

Melanie

Synes faktisk den var rigtig fed

sumeyauser/825959

den var så god

ChazzleBedazzle

Lækre mennesker, lækre beats og ikke mindst lækker, lækker dans!

Det jeg forventede af denne film, var at se en masse fantastisk dans, og jeg blev ikke skuffet. Vi kan altid diskutere skuespillet og historien, men det var ikke her mit fokuspunkt lå. Jeg var enormt godt underholdt af denne dynamiske og pulserende film. Man kan ikke undgå at blive smittet af den intensitet og livsglæde, der bliver udtrykt gennem dansen...

Hvem der bare var begyndt til dans som 5-årig...

Alexanderuser/102228

Hvis man skal lege med 3D effekter skal historien danne grundlag for dette. Krummede tæer under hele filmen.

Amalie Marieuser/33518

FIlmen var fantastisk! Dansen var superb og 3D-effekten gjorde den helt sikkert federe. Sammenlignet med Step Up 1 og 2, er der her MEGET mere dans (hvilket jo kun kan være en god ting), og danserne er helt klart bedre. Den film er et MUST hvis man kan lide dans. Den kan helt klart anbefales. Jeg ser frem til, at den kommer på film og indtil da må jeg smutte i biografen igen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.