Cookie- og Privatlivspolitik

Step Up 3D

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
05.08.2010
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Step Up 3-D
|
'Step Up 3D' byder på mere dans - denne gang i 3D.

Luke og Natalie er en del af en tæt sammentømret gruppe streetdansere.

Den unge førsteårsstuderende ved New York Universitet, Moose, finder sammen med de unge dansere, og sammen begynder de en benhård og ekstremt sveddryppende træningsperiode.

Dansegruppen stiller imod alle odds op imod verdens bedste hip hop-dansere i en højspændt konfrontation, der kommer til at ændre deres liv for altid.

'Step Up 3D' er instrueret af manden bag den forrige film i serien, Step Up 2: The Streets.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (387 votes)
5
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en film, der, hvad historien angår, aldrig letter fra det ordinære, men som dansefilm betragtet, er ganske fornøjelig." (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Dansescenerne er imponerende koreograferet, og resten er gabende kedsommeligt." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "3D-effekterne hælder masser af hænder, fødder, sæbebobler og vand ud i hovedet på én, og det ser da momentvis flot ud, men man ville nu helst bare være fri!" (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Storslået akrobatiske dansescener i effektfuld 3D-fotografering, lige til fem-seks hjerter, men parret med tynd teenagerlove og lommefilosofi så mageløst banal, at to hjerter ville være skamros..." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

Alt ilten i ’Step Up’-ballon sivede gevaldigt ud, i den håbløse og unødvendige 2’er (fra 2009), så inden jeg skulle ind og se den tredje, havde jeg ikke nogle forventninger! Dog håbede jeg på at filmen ville blive overraskende i 3D, og tro det eller ej, det var den faktisk. Men det var ikke blot i 3D, den overraskede. Jeg blev overrasket over ’Step Up 3’, fordi den kunne meget mere, end de 2 forgængere! Dog kan det ikke skjules at det sentimentale i filmen er til stede, kan give dårlig smag i munden, og mange mennesker vil sikkert stå helt af pga. Dramaturgien – som endnu engang gentager sig på den samme fasong, som den har gjort i ALLE dansefilm (det er nærmest som om, det er en fast tradition, at have en nogenlunde samme situation og konflikt, gemt inden under alle de flotte dansetrin). Men på trods af disse præmisser, er der altså rigeligt at holde af i ’Step Up 3(-D)’, og det er grunden til at jeg blev positivt overrasket. Det kan dog godt skyldes at det er første gang (jeg har set) en dansefilm optræde i 3D (- her i danmark), og fordi 3D effekterne fungere behageligt og vellykket, men jeg nød virkeligt denne her film. Skuespillerne er dog ikke bedre end dem vi så i den første film, men overgår helt klart dem man bare ikke kunne have sympati for, i den fejlfyldte toer. Måske er det bare mig, der efterhånden begynder at finde flere og flere kvaliteter og grunde til at se film der åbenlyst ikke kan, eller vil det store, men det høje tempo og filmens charme gør at underholdningsfaktoren, kommer på et plan, der faktisk kan underholde, og giver samtidigt ”Dansefilm” genren en ny betydning!

Måske er det ikke en imponerende bedrift, men jeg ender alligevel med at hælde til den positive side, da jeg nok kunne finde lige så mange fejl, som jeg kan finde gode ting, i handlingen. Er du fan af dansefilm, 3D, godt kan klare forudsigelige plots, allerede har fundet kvaliteten i dansefilm, og er fuldstændig ligeglad med klicheer, så bør du i den grad se ’Step Up 3(-D)’. En ganske vellykket sequel. Men lad os nu se, om gassen fra ballonen, ender med at sive ud – igen!

Nicolaiuser/319840

lad os danse

nickzytotreuser/9527

Rigtig god danse film, desværre minder den om de andre og der sker ikke som sådan noget nyt og uventet. Filmen indeholder fede scener og skuespillerene er virkelig gode. Jeg ville helt klart anbefale filmen til andre som godt kan lide danse film som step up og bring it on osv. 3 ud af 6 stjerner her fra.

Tribute

Den var virkelig flot lavet og den var mega fed i 3D og meget bedre end den anden Stup Up film.
Step Up 2 var mega kedelig og lige til at falde i søvn af men denne 3ere var vildt fed og flot lavet. Step Up 3-D skal ses i 3D.
Jeg ved godt at den ikke kan ses i 3D i biografen mere men så skal man bare Købe eller Leje den på Blu-ray 3D og se den på et flad-skærm tv.
Step Up 3 Rules.

Trine

Den eneste grund til at jeg giver den fire stjerner er pga. af de fede dansetrin - de er sindssyge! Skuespillet og manuskriptet er til gengæld mere eller mindre elendigt. Sharni Vinson skal vist bare holde sig til at danse og jeg ved faktisk ikke hvad Rick Malambri laver i den film? -han danser næsten ikke og noget skuespilstalent er han sgu heller ikke. Adam G. Sevani og Alyson Stoner er dog ret søde sammen.

SarahBoerjesen

Jeg har intet andet at sige end F-A-N-T-A-S-T-I-S-K!!!

Rikke

Jeg er vild med Step Up! Det er bare de fedeste dansefilm! Både 1 og 2 er vildt gode, men ikke i forholdt til 3! Den er så mega godt lavet, og har de bedste skuespillere :) Især Moose :P Jeg var inde og se den, og en dag var jeg i Herning og jeg måtte bare se den igen (:

Melanie

Synes faktisk den var rigtig fed

sumeyauser/825959

den var så god

~Moonstar~user/496829

Filmen var okay.. Mest fordi det er dansefilm generelt :P
Dog tror jeg den havde været bedre uden 3D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.