Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Star Wars: The Last Jedi

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående dramatisk og actionfyldt stemning afvekslende med komiske optrin. Der er mange dueller med lyssværd og voldsomme kampscener med eksplosioner. Filmen indeholder monstre og mennesker, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og bestialsk vis. Da filmen imidlertid foregår i et uvirkeligt science fiction-univers, og da volden ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
13.12.2017
| |
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Star Wars: The Last Jedi
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 2D, Supreme 3D, Level 7 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D
|

Filmen 'Star Wars: The Last Jedi' fortsætter handlingen fra Star Wars: The Force Awakens.

Den unge Rey, den tidligere stormtrooper Finn og piloten Poe fortsætter her kampen mod Den Første Orden og den magtsyge Kylo Ren. Samtidig vender Luke Skywalker tilbage for at træne Rey i Jedi-riddernes ædle kunst.

'Star Wars: The Last Jedi' er det ottende kapitel i Star Wars-sagaen, der også består af de såkaldte spinoffs, hvor Rogue One: A Star Wars Story kom ud som den første i 2016, og næste planlagte film bliver om Han Solos unge år.

Science fiction-filmen er instrueret af manden bag Looper og har atter Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver og Oscar Isaac på rollelisten over for universets garvede navne Mark Hamill og den afdøde Carrie Fisher.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2497 votes)
4.8
4.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er med andre ord imponerende, at det stadig lykkes at levere overraskelser indenfor de velkendte rammer." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "[...] en meget flot, kraftfuld og rørende film [...]" (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  " [...] køber man præmissen om et kulørt rumeventyr, der skal kunne sælges vidt og bredt, er der tale om forrygende underholdning, hvor de 150 minutters spilletid flyver af sted med samme hastighed som Tusindårsfalken. Med andre ord: Blockbuster når det er allerbedst." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Alle filmmediets muligheder udnyttes til fulde i den ottende Star Wars-episode, så når man sidder i det plyssede sæde, kan man mærke filmen i hele kroppen. Jeg glæder mig allerede til næste rejse mod det uendelige univers." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Filmen har fantastisk flotte scener, der kan tage pusten fra selv den mest forvente. Den er episk stor i slaget, men ikke episk i fortællingen." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "De nye film er bedre, og teknikken har indhentet Lucas’ vision. Tusindårsfalken flyver for alvor. Den fjerne galakse er blevet en virkelig verden." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jen Headuser/1439276

Udfra hvad jeg har hørt, så er dette den mest kontroversielle SW film. Det her er filmen, som (åbenbart) destruerer nogle SW-fans liv, mens andre hylder den, som om de hundrede vis af andre fantasy film lavet før denne, aldrig har fundet sted.
Jeg kan både se, hvorfor filmen frustrere nogle, og jeg kan se, hvorfor andre holder af den. The Last Jedi er en besynderlig film. Den vil gerne hylde Star Wars, men den prøver også at opføre sig, som om den kunne give to fucks om alt det, der er blevet etableret før den.
Det bunder ud i en vildt underholdene dog ujævn film.

Der er én eller anden, der har pumpet The Last Jedi med vrangforestillinger omkring, at den selv er et friskt/originalt og anderledes kapitel i sagaen. Det gør den ved at være nøjagtig ligesom sine forgængerer ifh. til filmens måde at håndtere sin fyrste på men den kan ikke selv se, hvor meget den minder om sine tidligere forgængere. Mange af filmens drejninger er halvhjernet udformet og overhovedet ikke gennemtænkt. Men jeg har set værre Star Wars film, for heri er det KUN det visuelle, der holder.

pain au chocolat

selvom jeg ikke har set resten af star wars filmene, så var det stadig en god film heheh
er virkelig imponeret over nutidens filmeffekter goddingit

Christian

Star Wars er normalt ikke lige min kop te, men jeg må indrømme, at jeg er glad for at have set denne fantastiske film!

Gustav

Jeg gider ikke mere, kæft en lorte film.

Ardimon

At du gider lave en account kun for at nedgøre en film er i sig selv sjovt. Om du er kompetent til også at retfærdiggøre din mening er jo svært at læse :-D

Danny

Jeg kan ikke sige andet end at det er en super fed film!

Hans

Sindsygt fed film der klart kan anbefales

Jacob

Effekterne og alt det visuelle og audielle ensom altid i særklasse. Det der var ulempen ved den forrige episodeVII, var at han at handlingen menede for meget om handlingen i de gamle Star wars episoder IV og VI. Der synes jeg der er gjort et godt stykke arbejde i at skrive en original handling, så det ikke endnu engang føles som en gentagelse, og derved stadig kan holde universet kørende. Har dog mine bange anelser, med nyheden om endnu flere Star wars film (Ryan tilladelse til episode X,XI og XII), men det en anden diskussion.
Der er dog stadig nogle ting ved historien der irriterer (Spoiler Alert), så som den måde Leia overlever på (lige lovligt overdrevet, og så vidt jeg husker har Leia aldrig haft så store jedi kræfter). En anden ting er skurken Snoke, han har simpelthen for lidt skærm tid og kommer aldrig til at virke faretruende nok, og man for slet ikke nok at vide om ham. Til gengæld gør Adam Driver det godt som psysisk plaget ung skurk/mand/lærling.
Alt i alt god underholdning, som bliver reddet af sin mørkere og ikke gentagende handling, men som stadig har nogle hæmsko der holder den tilbage fra topkarakter og mesterværksstatus.

Morten

Fed fed film som havde det hele. Eneste store anke var at den var alt for lang. 2 timer og 30 min er sgu lang tid siddende i en biograf.

Camilla

God film, i stil med de oprindelige Star Wars-film, god sammenhængskrat med de tidligere film; den samler de tidligere historier, med et tvist af gode kampscener, lækre grafiske detaljer og ikke alt for meget sødesuppe-amerikanske scener ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.