Cookie- og Privatlivspolitik

Star Wars: The Last Jedi

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående dramatisk og actionfyldt stemning afvekslende med komiske optrin. Der er mange dueller med lyssværd og voldsomme kampscener med eksplosioner. Filmen indeholder monstre og mennesker, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og bestialsk vis. Da filmen imidlertid foregår i et uvirkeligt science fiction-univers, og da volden ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
13.12.2017
| |
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Star Wars: The Last Jedi
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 2D, Supreme 3D, Level 7 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D
|

Filmen 'Star Wars: The Last Jedi' fortsætter handlingen fra Star Wars: The Force Awakens.

Den unge Rey, den tidligere stormtrooper Finn og piloten Poe fortsætter her kampen mod Den Første Orden og den magtsyge Kylo Ren. Samtidig vender Luke Skywalker tilbage for at træne Rey i Jedi-riddernes ædle kunst.

'Star Wars: The Last Jedi' er det ottende kapitel i Star Wars-sagaen, der også består af de såkaldte spinoffs, hvor Rogue One: A Star Wars Story kom ud som den første i 2016, og næste planlagte film bliver om Han Solos unge år.

Science fiction-filmen er instrueret af manden bag Looper og har atter Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver og Oscar Isaac på rollelisten over for universets garvede navne Mark Hamill og den afdøde Carrie Fisher.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2694 votes)
4.8
4.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er med andre ord imponerende, at det stadig lykkes at levere overraskelser indenfor de velkendte rammer." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "[...] en meget flot, kraftfuld og rørende film [...]" (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  " [...] køber man præmissen om et kulørt rumeventyr, der skal kunne sælges vidt og bredt, er der tale om forrygende underholdning, hvor de 150 minutters spilletid flyver af sted med samme hastighed som Tusindårsfalken. Med andre ord: Blockbuster når det er allerbedst." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Alle filmmediets muligheder udnyttes til fulde i den ottende Star Wars-episode, så når man sidder i det plyssede sæde, kan man mærke filmen i hele kroppen. Jeg glæder mig allerede til næste rejse mod det uendelige univers." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Filmen har fantastisk flotte scener, der kan tage pusten fra selv den mest forvente. Den er episk stor i slaget, men ikke episk i fortællingen." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "De nye film er bedre, og teknikken har indhentet Lucas’ vision. Tusindårsfalken flyver for alvor. Den fjerne galakse er blevet en virkelig verden." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

SPOILER. Det virker som om Rian Johnson har lavet denne her film til sin egen hjemme biograf og Den har ikke nogle standarder. Alle universer har det man kalder en limit grænse og kapacitets niveau for hvad der kan lade sig gøre. Med andre ord det skal give mening. Ja jeg hentyder til Light Speed scenen som der dog var flot men ikke gav nogle som helst mening da Light Speed i Star Wars er ment som en hurtig måde at rejse fra A til B på og ikke er et våben. Havde man fået en forklaring på hvordan det kan lade sig gøre at Light Speed kan anvendes som et våben kunne det måske havde reddet det. det svare lidt til at Normale biler begynder at kunne flyve. Havde glædet mig meget til at se Knight of Ren som Star Wars Force Awaken lade op til men måtte desværre blive skuffet. Det virker også meget som spild af tid med det de var igennem i Force Awaken med skulle finde frem til Luke og Så viser det sig bare at han er en kedelig gammel pensionist. Havde håbet at han skulle med Rey på korstog mod The First Order, Hvor vi fik en dobbel duel mellem Snoke Kylo Ren og Luke Rey. Snokes slag skib er jeg dog vild med men kronologisk havde man allerede set et gigantisk skib i Empire Strikes Back og det samme med Walkers. Det fint nok med kunstnerisk frihed overraskelser så længe det bare bliver gjort ordentligt. Som de for eksempel gjorde med Scooby Doo På Zombie Øen. Den her er en af de film hvor man bare skal stille hjernen på auto pilot og ellers er den meget flot at se på og kampene underholdende. Men når BB8 lige pludselig kan styrer en af de kæmpe maskiner så vil det sikkert heller ikke være noget problem for Arto at styre Dødsstjernens Ultimate Weapon for at skyde nogle af The Empires skibe ned. Underligt der ikke er nogle som har mistet karrieren ligesom det skete med Batman og Robin, men det nok på grund af den enorme popularitet Star Wars har. Eller tænk hvis der ikke kom Star Wars film de næste 10 år.

Jen Headuser/1439276

Had Michael Bay så meget, som du vil. Hans instruktør arbejde er for det meste ujævnt, da mange af hans film er knast instrueret. Men manden er ikke talentløs, for eksplosioner og kampscener kan han helt bestemt finde ud af at lave. Det er sådan, det føles at se The Last Jedi. Som om Rian Johnson har en højere IQ end andre, når det drejer sig om at instruere action sekvens, og så er The Last Jedi intet mindre end et mesterværk, når det kommer til det visuelle. Og det er trist, at en så flot film skal samarbejde, med en så uoriginal og tør historie. Ikke en eneste sekvens er til at sætte en finger på, når det kommer til, hvor flot filmen er at se på (bortset fra koreografien i slagsmålet mellem Rey, Kylo og de røde vagter).
Man har prioriterer at være uforudsigelig til det punkt, at historien bliver mere forudsigelig sammenlignet med, hvordan historier er i andre mere clichéfyldte film. Det efterlader The Last Jedi med en film, som mangler hoved/hale og sammenhæng til resten af universet samt dets tidligere film, og det er ikke nok til at give en så ujævn efterfølger mere end 3 stjerner, trods den var én af 2017’s flotteste film ved siden af Blade Runner 2049.

pain au chocolat

selvom jeg ikke har set resten af star wars filmene, så var det stadig en god film heheh
er virkelig imponeret over nutidens filmeffekter goddingit

Christian

Star Wars er normalt ikke lige min kop te, men jeg må indrømme, at jeg er glad for at have set denne fantastiske film!

Gustav

Jeg gider ikke mere, kæft en lorte film.

Ardimon

At du gider lave en account kun for at nedgøre en film er i sig selv sjovt. Om du er kompetent til også at retfærdiggøre din mening er jo svært at læse :-D

Danny

Jeg kan ikke sige andet end at det er en super fed film!

Hans

Sindsygt fed film der klart kan anbefales

Jacob

Effekterne og alt det visuelle og audielle ensom altid i særklasse. Det der var ulempen ved den forrige episodeVII, var at han at handlingen menede for meget om handlingen i de gamle Star wars episoder IV og VI. Der synes jeg der er gjort et godt stykke arbejde i at skrive en original handling, så det ikke endnu engang føles som en gentagelse, og derved stadig kan holde universet kørende. Har dog mine bange anelser, med nyheden om endnu flere Star wars film (Ryan tilladelse til episode X,XI og XII), men det en anden diskussion.
Der er dog stadig nogle ting ved historien der irriterer (Spoiler Alert), så som den måde Leia overlever på (lige lovligt overdrevet, og så vidt jeg husker har Leia aldrig haft så store jedi kræfter). En anden ting er skurken Snoke, han har simpelthen for lidt skærm tid og kommer aldrig til at virke faretruende nok, og man for slet ikke nok at vide om ham. Til gengæld gør Adam Driver det godt som psysisk plaget ung skurk/mand/lærling.
Alt i alt god underholdning, som bliver reddet af sin mørkere og ikke gentagende handling, men som stadig har nogle hæmsko der holder den tilbage fra topkarakter og mesterværksstatus.

Morten

Fed fed film som havde det hele. Eneste store anke var at den var alt for lang. 2 timer og 30 min er sgu lang tid siddende i en biograf.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.