Cookie- og Privatlivspolitik

Spirit 2 - En fri sjæl

Tilladt for alle
Filmen har en eventyrlig og let dramatisk stemning. I flere scener kommer hovedfiguren ud for farefulde hændelser, og vilde heste tages til fange af banditter. Det let dramatiske og farefulde indhold er imidlertid kortvarigt og forløses positivt. Endvidere er hovedfiguren og hendes venner modige og handlekraftige, og ingen væsener kommer til skade. Endelig er filmen animeret og foregår i et eventyrligt univers. Det vurderes på den baggrund, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
01.07.2021
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spirit Untamed
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio - dansk tale, Seniorbio - dansk tale
|
Billetter

Familiefilmen 'Spirit 2 - En fri sjæl' følger efter den populære tegnefilm Spirit: Hingsten fra Cimarron.

Pigen Lucky er opdraget til at være en pæn ung dame, men på turen vestpå til sin far i Miradero ser hun noget, der taler til hendes utæmmelige ånd: en flok vilde heste anført af den smukkeste hingst. Et kort øjeblik synes der at opstå et bånd mellem den 12-årige pige og hesten.

Det skyldes måske, at Lucky slægter sin afdøde mor på. Hun var en berømt rytterske i et cirkus, men fordi hun omkom ved en ulykke, sendte hendes far, Jim, hende væk. Og nu forbyder han hende på det strengeste at have noget med heste at gøre.

Men det er svært, for hendes bedste venner bliver den vilde rytterske Abigail og staldejerens datter Pru. Og da den brutale Hendricks og hans kumpaner indfanger hingsten, bliver Spirit og Lucky hurtigt knyttet sammen.

'Spirit 2 - En fri sjæl' vises med dansk tale af bla. Natascha Jessen, Clara Phillipson og Isabella Kjær Westermann.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (39 votes)
4
2

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "... at "Spirit"-begrebet allerede er kendt og elsket af horder purunge hestepiger gør det bestemt ikke ok, ja, nærmere tværtimod, at slække på omhu, logik og kvalitet i en efterfølger." (Helle Sihm)

  • Politiken

    "Men nogen fri sjæl er heltehesten fra 2002 ikke længere. Den er spændt for et film- og kasseapparat, der spiser piger mellem fire og tolv år af med fladpandede plastikdrømme." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Randi

Rigtig god familie film. Den er god fra start til slut.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.