Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man: Far From Home

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk grundstemning, og den indeholder mange langvarige scener med voldsomme kampe mellem hovedfiguren og ondsindede kræfter. I flere scener kæmper hovedpersonen mod et stort monster, og i én scene, som bl.a. foregår på en kirkegård, ses en zombielignende figur kravle op af en grav. Da filmen udspiller sig i et urealistisk eventyrunivers, og da hovedpersonerne klarer sig ved hjælp af superheltekræfter og godt humør, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.07.2019
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man: Far From Home
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, 2D Premium+10, Babybio, Seniorbio
|

Filmen 'Spider-Man: Far From Home' er fortsættelsen til Spider-Man: Homecoming om Peter Parker spillet af Tom Holland.

Superhelte-efterfølgeren tager udgangspunkt efter begivenhederne i Avengers: Endgame, hvor Peter Parker er på sommerekskursion i Europa. Den unge superhelt får ikke lang tid til at falde til rette i de europæiske storbyer, før han kontaktes af Nick Fury.

Avengers-lederen har en opgave til Spider-Man, der kræver, at han arbejder sammen med Quentin Beck, også kendt som Mysterio - en kriger fra en anden dimension. Og superhelten får brug for sin nye makkers evner, for fjender lurer i kulissen - denne gang i form af de mystiske Elementals.

Spider-Man blev opfundet af Stan Lee og Steve Ditko i 1962 og har siden optrådt i utallige tegneserier, film, tv-serier, tegnefilm og computerspil.

Vægkravlerens filmiske eventyr startede for alvor i 2002, da Tobey Maguire levendegjorde helten i tre film, inden stafetten blev givet videre. I 2012 var det Andrew Garfields tur til at iklæde sig masken, men hans to optrædener som Spider-Man blev aldrig helt så populære.

Captain America: Civil War bød på en ny skuespiller i den unge britiske Tom Holland, der fik sin første solofilm med Spider-Man: Homecoming, og det er ham, der igen optræder i den rød-blå dragt. (copyright: kino.dk).

Se 'Spider-Man: Far From Home' på Blockbuster.dk nu:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (500 votes)
4.9
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Den nye 'Spider-Man' har humor, action, spænding, overraskelser og alt, hvad man kan bede om i en superheltefilm." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Det er femte gang, at Tom Holland trækker i den netmønstrede spandexdragt som Spider-Man, og han er den allerbedste af alle dem, der har gjort det. Fysisk besidder han en legende lethed og flydende elegance [...] og så udstråler han en uskyldig sødme og naivitet, som passer perfekt til den kække unge superhelt." (Per Juul Carlsen)

 • Information

  "Det er en frisk, veloplagt og underholdende film, som på én gang anerkender alt det tunge, der er gået forud [...] og samtidig er forankret i en mere lys og håbefuld nutid." (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "Tom Holland er fortsat et lille fund til rollen, og selv om fortællingen kæmper lidt med den uegale omstilling til et Europa, der bare ikke klinger troværdigt, er underholdningsværdien i top" (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  Så uden nogensinde at blive en storfilm – endsige rigtig uhyggelig – smiler dette mix af superaction og high school-romance med lidt af den trykte tegneseries barnligt uskyldige tjubangbegejstring. Som man jo sandt at sige godt kan savne, når de større superheltefilm vil levere både samfunds- og psykoanalyse og ikke bare være tidsfordriv. (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

En god spider man film

Helle

Denne film er endnu bedre end hjemkomst. Det tager handlingskoreografi og historiefortælling til det næste niveau og leverer alle de nødvendige Spidey-sjove fans. Tom Holland som Spider-Man gør et godt stykke arbejde som normalt, men Jake Gyllenhaal som Mysterio imponerer virkelig stor tid. Jeg kan kalde det en af ​​de bedste actionfilm indtil videre.

Casper

Var stor fan af den, og syndes den var god til at vise marvel unverset efter endgame og sammentid løfte stemningen med noget komedie!

Sofie

Fantastisk at følge en superhelt som gennemgår teenagefasen og de kærlighedsproblemer som man møder der! Jeg skraldgrinede gennem hele filmen og glæder mig allerede til 3'eren

Chrisuser/149783

Væsentlig bedre end Homecoming, som var vildt skuffende, ser man bort fra Hollands portræt af Spiderman.

K

Spiderman goes to Europe! The Griswolds goes to Europe!

Dette er een af de dårligste film nogensinde om Spiderman.

Plottet handler om en goodguy der vhjælp af droner opbygger katastrofe-scenarier, ligesom plottet, hvorefter den nye mysterion på mystisk vis redder det hele. Plotter er så at mysterion står bag monster angrebene, men i sin sidste store bedrift gennemskuer Spiderman(R.I.P) det hele, ligesom i the matrix, og klarer alle ærterne. On tour Europe.

Det minder om at se en børnefilm, hvor det virker ufattelig plat, nærmest rutine spil og så videre til næste scene, een langtrukken umådelig kedelig og totalt flop-agtig poseren.
Jeg vil kalde filmen et Totalt Flop!

Spar pengene, hvis du er rigtig Spiderman fan! Læste dem i firserne og denne film begraver legenden Spiderman. Det er som at se en legende dø. Hvis ikke ønsker at se Spiderman blive ydmyget gennem denne film, så lad vær at se den.

Rate/bedømmelse: minus 1 stjerne.
Den burde aldrig have været filmatiseret.

K

"-heyman, aint no minusstars aroundhere?" would be my introduction in a brutal critical slaughter of this spider man movie. Just typing it makes it itch.
Most of the actors simply appears exhausted, lackofsleep, badfood, nodrugs, lack of enthusiasm...for a long while I thought I was watching a child/teen movie.
More like spideyworld getting consumed by the avengers apparently collapsing universe, really thee most awful combination I have seen in my entire lifetime! I´m good for 1000+ movies!

The plot: thousands of small robots creating optical monsters thats defeated by their villandad, then defeated by spidey that see things clearly. Same to be said about this movie: pure shit.

The story about the griswolds goin... the story about our late beloved spidey, R.I.P. bro´ -going to a Europe on tour, BarF! Anyone seen griswolds you get the point. It is like watching a long empty space with a few slapliner, bad acting, popups repeating previous lines just in a different tone...
and so on: AwFul ! ! !

The end of the movie is like a few days old bucket of water in the face, omg they revealed Peter Parker being Spiderman!
Omg! Spidey is petey... MJ as a colored teenager, go read the comics again, is this some kind of reversed racism!?!
I read the comics in the 80´ties!

They killed spiderman, Spiderman is dead!

R.I.P. bro´ n pls ---->done rreessuurreectt<-----

So, from an 1000+ viewers club, I will state briefly that never in my life have I witness so ridicule taunting lame flat awful child-like movie, bury a comic hero that bad.

When I am 64 I will shake my head with a gaping mouth!

Frederik

god

Victor

alle marvel film er over gennemsnittet.
Spiderman er helt sikker t værd at se i biografen.
Kom afsted!

Peter

Den var utrolig sjov! Fed action! havde kæmpe smil igennem hele filmen, meget bedre en 1eren.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.