Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder mange scener med tempofyldte forfølgelser, overfald, eksplosioner, skyderier og actionagtige kampe mellem helte og truende skurke. I flere af scenerne indgår der dramatiske forvandlinger mellem forskellige universer og dimensioner, hvor hovedkaraktererne flere gange er i livsfare. Filmen indeholder desuden flere scener med en melankolsk stemning, hvor hovedkaraktererne er i følelsesmæssige dilemmaer og bl.a. er usikre på, hvem, der er ven og fjende. Flere af disse scener er af længere varighed. Filmen foregår i et urealistisk animeret helteunivers med stor distance til realisme, men grundet de mange voldsomme og dramatiske scener, samt at slutningen af filmen ender uafklaret, vurderes filmen til af kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11 år, og den får derfor en 11 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
01.06.2023
| |
2 timer 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One
|
Versioner: se alle
2D - org. tale, 2D - dansk tale, 2D IMAX, 2D 4DX Dansk Tale, 2D 4DX Eng. Tale, Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - eng. tale
|
Billetter

Filmen 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' er fortsættelsen på den Oscar-vindende animationsfilm Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Miles Morales er tilbage i næste kapitel af den Oscar-vindende Spider-Verse fortælling. I dette eventyr bliver Spider-Man transporteret gennem The Multiverse sammen med Gwen Stacy og et nyt hold af Spider-folk for at bekæmpe en skurk mere magtfuld end nogen anden, de tidligere har mødt.

'Spider-Man: Across the Spider-Verse' kommer i biografen med både engelsk og dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (46 votes)
5.7
4.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er tøjlesløs flot animation i 'Spider-Man: Across the Spider-Verse', der bevæger sig ud i et uendeligt multiverse – og tager den på rutinen med sin historie." (Ann Lind Andersen)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Animeret superheltebrag fortsætter i forgængerens højenergiske spor med en opfindsom sanseeksplosion, der blæser tilskueren tilbage i biografsædet." (Nicki Bruun)

 • Information

  "Den nye, animerede superheltefilm, 'Spider-Man: Across the Spider-Verse', er alt for lang og vil for meget. Men hold nu op, hvor er den en fryd for øjet." (Christian Monggaard)

 • Politiken

  "'Spider-Man: Across the Spider-Verse' er et fænomenalt og farverigt festmåltid af en film, der benytter alle mulige kunstretninger som inspiration." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "[Filmen, red.] løfter den tunge arv fra sin forgænger med en visuelt bjergtagende, bevægende og medrivende triumf af en film. Find en biograf med et stort lærred, køb en billet og nyd oplevelsen!" (Peter Kruse Dam Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Flot lavet glæder til næste Spiderman film

MarkusStepH

Jeg elsket den første og jeg elsker denne her.
Filmen er meget ambitiøs. Den starter simpelt også bygger den en episk historie op. Humoren fungerer virkelig godt ligesom I dem første film.

Den slutter i en cliffhanger der minder mig om følelsen efter Infinity War. Når filmen slutter vil man bare have mere.

Det visuelle er i nogle scener lidt i overkanten men resten er utrolig flot og kreativt. Animation kan være lige så episk som Liveaction.

Jeg har aldrig oplevet "Multiverse" været brugt så smart og jeg glæder mig rigtig meget til at se hvordan de runder det hele af.

Filmen skal opleves på det største lærred muligt!!!

Undgå at se Trailer 2 da den afslører for meget

peter

Den er simpelthen bare fantastisk.
Det er animation af høj klasse.
Den er underholdende,sjov og spændende , man er skubbet tilbage i sædet.
Jeg vil ikke fortælle meget om filmen den skal opleves.
Dog vil jeg sige at , Miles og Gwen kommer ud for at tage nogle valg der har konsekvenser for dem selv og deres familier , en fjende kaldet spot er ikke til at få bugt med og det kræver hjælp fra en masse spidermænd og kvinder i alle mulige afskygninger 5 kæmpe stjerner fra mig

Ole Bent

Elsker Miles Morales! Håber den bliver god!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.