Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man 2

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
07.07.2004
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man 2
|

I 'Spider-Man 2' er der gået to år, og den venlige Peter Parker kæmper med sit dobbeltliv som superhelt og skole-elev.

Hans gave, forbandelse og hemmeligheder gør det svært at være sammen med dem, han holder af – især Mary Jane, som han har allermest lyst til at lette sit hjerte overfor.

Harry er stadig bitter over faderens død og hans hævntørst mod Spider-Man bliver stærkere og selv tante Mary, der er nedtrykt efter onkel Bens død, begynder at blive urolig for Peter. Og som om Peter Parker ikke havde nok at se til, render han snart på en formidabel modstander: Dr. Otto Octavius.

'Spider-Man 2' modtog en Oscar for Bedste effekter.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (94 votes)
4.4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Og en fed film

Emil

helt klart den bedste skurk i serien, effekterne er fine. Men filmen har dog nogle rigtig fede action scener.

Frederik

En af de bedste film i serien!!!
Tobey m. spillede fantastisk! :-)

Nikolaj

Er ikke helt begejstret for den, kedet mig i et stykke tid da jeg så den.

Nikolaj

Actionscenerne er virkelig gode i denne efterfølger til den første Spiderman-film. Spidermans nye fjende er denne gang dr. Octopus. Her har man gjort et fremragende stykke arbejde for at virkeliggøre hans mekaniske fangearme, og han er samtidig min personlige favorit blandt skurkene i filmserien.

Som sin forgænger er filmen ikke kun centreret omkring gode actionscener. Den har også lidt dybde. Denne gang handler det om Peter Parkers hemmelighed der langsomt bliver et problem for ham selv og personerne omkring ham.

Jacob

Med samme imponerende selvsikkerhed fortsætter Sam Raimi fortællingen om Peter Parker, der i sin fritid er den netsvingende superhelt i rødt og blåt. Med Alfred Molina i rollen som Dr. Octupus er truslerne mod verdens sikkerhed om muligt endnu større.

Frank

God film

Jeff

An excellent follow up to a great start. Molina’s good guy gone bad performance is fantastic and along with some great action sequences, make the movie.

S. Rico

Første film i en superhelt serie er som regel altid vældig interessant, da man får baggrundshistorien for heltens kræfter, motiver, fjender etc. Men udfordringen kommer så i de efterfølgende film, da man her skal til at hitte på en ny god historie kombineret med interessante skurke og nyskabende effekter. Det slipper man nogenlunde afsted med her - men også kun lige.

Michael

Bedre en den første, der havde en tvedelt historie, og bedre end den tredje, der havde en historie formet som en kage med meget små stykker. Denne her film har (stort set) kun et handlingsforløb den fokuserer på, og den er samtidig loyal for tegneserien og karakteren Spider-man. Sving-sekvenserne er stadigvæk en fryd at se på, da kameraføringen giver mig en større følelse af at flyve end i en hvilken som helst Superman-film. Tog-scenen med Doc Ock står også stadig, som en af mine yndlings i serien, og så må Danny Elfmans score (der også giver én flyvske tanker) heller ikke glemmes. Det eneste problem for mig er Doc Ock. Han er sejere end Green Goblin, og han er nemmere at relatere sig til. Problemet er, at han får sin egen lille del af filmen/kagen, der er isoleret fra hovedplottet. Det føles ikke rigtig som om, han har nogen som helst form for indflydelse på handlingen, men er udelukkende en undskyldning for action (dog den fede af slagsen). Dette har dog ikke indflydelse på filmen, der fokuserer næsten udelukkende på Spider-mans problemer. Det er bare synd, at Doc Ock aldrig rigtig får lov at deltage. Bortset fra det er det her på alle måder en film værdigt for dit åsyn.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.