Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
26.06.2002
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man
|

I superheltefilmen 'Spider-Man' er Peter Parker forældreløs og opvokset i Queens, New York hos sin elskede tante May og onkel Ben. Peter er en helt almindelig ung fyr, der studerer og desuden arbejder som fotograf på skolebladet – og så hænger han ud med Harry og er lun på den smukke Mary Jane.

På en skoleudflugt til et forskningslaboratorium bides Peter af en genetisk muteret edderkop og inden længe oplever han, at han har fået superevner.

Han er stærk, smidig og ikke mindst hurtig som en edderkop og så har han fået denne hér sjette sans, der kan fornemme farer, før de opstår. Peter lærer hurtigt at tjene penge på sin forvandling, men da han rammes af en enorm og uretfærdig sorg, begynder han i stedet at bruge alle sine mange kræfter på at bekæmpe forbrydelser og uretfærdighed, og Peters mantra er han elskede onkels vise ord: Med stor styrke følger et stort ansvar.

'Spider-Man' er den første film i Sam Raimis trilogi.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (89 votes)
4.4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Den bedste spider man film med tobey maguire i rollen

Lars Michael

Overrasket over filmen , på den gode måde jeg elsker den.

Simon

Jeg skal være den første til at indrømme at jeg var vild med den her film. Tobey Maguire synes jeg er super som Spider-Man, og Dafoe er også vildt god som Green Goblin, men hvorfor var han sur på Spider Man i første omgang?

Emil

Filmen er fin, effekterne er gode. Men Tobey Maguire som Peter parker/spider man, er ikke lige mig, han spiller den nørdede del at Peter Parker okay, men han er slet ikke sjov, fin skurk, Willem Dafoe spiller super godt.

Nikolaj

Efter min mening.

Nikolaj

Sam Raimi har ikke været ude og lave de vilde eksperimenter med denne filmmatisering af Spider-man... Og det var godt han ikke gjorde det! "Spider-man" introducerer mange af de velkendte figurer fra tegneserierne, og historien omhandler selvfølgelig den "gode" Spider-man der skal kæmpe mod den "onde" Goblin... Klassisk superheltefilm!

Filmen har, trods dens stilling som action/superheltefilm, også en god dybde. Unge Peter Parker skal finde sin egen identitet i en tid hvor pigerne er søde og bøllerne modbydelige! Enhver der har oplevet de forvirrende teenage-år, kan relatere til vores helt!

Tobey Maguire gør det virkelig godt som nørdet og genert elev, der pludselig får vilde superkræfter! Willem Dafoe formår også at give "Goblin" den helt rigtige psykotiske identitet, der gør ham til en virkelig skræmmende skurk!

Jacob

Har set den her film til hudløshed, og ikke bare er der tale om en knaldgod film, men også en af de mest solide i sin genre. Med Sam Raimi bag kameraet, Tobey Maguire som den nørdede Peter Parker, og Willem Dafoe der udødeliggør sig som Green Goblin er der smæk for skillingen.

Star

Meget god og gode effekter

Thor

Kan beder lide den nye spider-man, ikke at Tobey Maguire gjorde det dårligt!

Frank

Okay film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.