Vind biografbilletter hver uge

Sorry We Missed You

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående trøstesløs og dyster stemning. Der er adskillige scener, hvor centrale figurer skændes og græder i desperation. Der er også scener med vold, hvor mennesker er i håndgemæng, hvor en voksen slår en ung og en scene, hvor en central figur bliver slået ned og sparket med blodige konsekvenser. Dette udspiller sig i et realistisk og genkendeligt miljø. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
12.12.2019
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sorry We Missed You
|
Billetter

Filmen 'Sorry We Missed You' handler om parret Ricky og Abbie Turner, som har kæmpet med økonomien siden finanskrisen i 2008.

Rickie får muligheden for at genvinde noget frihed med en ny varevogn og chancen for at blive fragtmand.

Jobbet er hårdt, for der er ikke plads til de mindste forsinkelser, og Abbies arbejde i hjemmeplejen er paradoksalt nok blottet for den medmenneskelighed, der ellers er krævet.

Familien holder sammen i tykt og tyndt, men med eskalerende udfordringer på både jobbet og i privatlivet, når de snart bristepunktet.

'Sorry We Missed You' er endnu et eksempel på den engelske mesterinstruktør Ken Loachs øje for socialrealisme og samfundskritik.

Filmen kan ses som en viderebygning af de emner om arbejdsmarkedet, teknologisk udvikling og den pressede ”lille mand”, der også blev behandlet i Cannes-vinderen Jeg, Daniel Blake fra 2016. (Copyright: kino.dk)

Skal du se Sorry We Missed You?
(44 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peruser/694587

som burde husstandsomdeles.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.