Cookie- og Privatlivspolitik

Solkongen

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.02.2005
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Solkongen
|

Den nervøse og hæmmede Tommy bliver sendt i jobtræning hos den lokale elektriker, der har det store solarieimperium ‘Golden Sun’ som kunde.

Her møder Tommy ved skæbnens gunst (eller ugunst) solariekædens ejer, den midaldrende enke Susse, som er en smule ensom i sit store hvide hus. Susse forelsker sig hovedkulds i Tommy, og snart er han ansat som chef i det lokale solcenter.

Porscher bliver indkøbt, vennerne bliver ansat, og snart langes der cowboytoast og fadøl over bordet til direktøren Johannes' store fortrydelse. Rænker smedes, og vor helt må gå grueligt meget igennem, før brikkerne endelig falder på plads.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
4.1
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Den har nogle sjove, og seriøse scener, men der går lidt for lang tid mellem grinene. Historien er også alt for gennemskuelig, men skuespiller præstationerne er gode.

Lars Michael

en lidt tør historie men men man kan heller ikke lade være med at grine...skør film,men man kan godt se den og det gælder alle

Wayne

Realisme er der ikke meget af, men det gør heller ikke noget når de skøreste figurer i dansk film, endnu en gang træder op.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.