Cookie- og Privatlivspolitik

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
22.07.2021
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Snake Eyes: G.I. Joe Origins
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX
|
Snake Eyes plakat

Actionfilmen 'Snake Eyes: G.I. Joe Origins' er en spin-off fra G.I. Joe-serien med de tidligere film G.I. Joe: The Rise of Cobra og G.I. Joe: Retaliation.

Filmen fortæller oprindelseshistorien bag en af de mest populære karakterer, Snake Eyes, der er kendt som den stumme, sortklædte ninja i holdet af supersoldater.

Som ung bliver Snake Eyes optaget i den ældgamle japansk klan Arashikage, da han redder klanens arving. Ved ankomsten til Japan lærer Arashikage Snake Eyes ninjakrigerens kunst og giver ham samtidig noget, han har længtes efter: Et hjem.

Men Snake Eyes' ære og loyalitet sættes på prøve, da hemmeligheder fra hans fortid afsløres.

I rollen Snake Eyes ses Henry Golding, som er kendt fra sine roller i Crazy Rich Asians, Last Christmas og The Gentlemen.

'Snake Eyes: G.I. Joe Origins' er et selvstændigt kapitel i franchisen, der startede med legetøj og tegnefilm i 1980erne, og den indeholder ligeledes karakterer fra G.I. Joe som Storm Shadow, Scarlet og The Baroness.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ghita

Rigtig spændende film med masser af action, så man sidder helt ude på kanten af stolen.

Petrescu

Når en myte dissekeres.

Det er som om, at filmselskaberne har lært den forkerte lektie ved Marvel Cinematic Universe. Og i særdeleshed ved "Wolverine: X-Men Origins", for en myte falmer, når det sættes under en lup og hver et karaktertræk bliver bøjet i neon. Sådan ser jeg den kommende "Snake Eyes", der sågar har en lignende undertitel: "Snake Eyes: G.I. Joe Origins" - jeg er da nysgerrig, da legetøjet var en væsentlig del af min barndom og specielt denne karakter, hvis mystiske baggrund og nuværende kendetegn var spændende. Netop fordi de ikke var beskrevet i detaljen. Om det er nok til at lokke mig i biografen den 22. juli, ved jeg ikke.

Instruktør Robert Schwentke har stået bag "Red" (2010), R.I.P.D." (2013), "The Divergent Series: Insurgent" (2015) og "The Divergent Series: Allegiant" (2016), der alle er produkter mere end film. "Red" var fin underholdning, men når det er hans bedste film, så er der grund til skepsis.

Manuskriptforfatter Evan Spiliotopoulos imponerer mig heller ikke med sit cv: "Hercules" (2014), "The Huntsman: Winter's War" (2016), "Beauty and the Beast (2017) og "Charlie's Angels" (2019). Det er Hollywood i metermål og kan bedst omtales som middelmådigt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.