Smukke sind

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og varm grundstemning. I en let dramatisk scene bliver en mand på cykel ramt af en bil, og hertil kommer enkelte scener, hvor hovedpersonerne råber og er vrede. Da filmen er positiv og fortællingen langsom, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
24.11.2022
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Presque
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Filmen 'Smukke sind' handler om cykelbuddet Igor, som er født med spastiske lammelse og har svært ved at indgå i sociale sammenhænge. 

Da han en dag kommer ud for et trafikuheld, møder han bedemanden Louis, som er hans diametrale modsætning. Louis er udadvendt og social, men er samtidig blevet en bitter og ulykkelig mand efter at have drevet familiens begravelsesforretning i mange år.

På trods af deres mange forskelligheder, bliver deres møde til starten på et usædvanligt venskab, der fører til en transformerende roadtrip i Louis' rustvogn.

Filmen er instrueret af Alexandre Jollien og Bernard Campan, der også ses på det store lærred i hovedrollerne som Igor og Louis. 

Den vandt prisen for Bedste Film på Cleveland International Film Festival, hvor den var i kategori med anmelderroste film som Hændelsen og Lev, elsk, Paris, som man har kunne se i danske biografer tidligere på året. 

Skal du se Smukke sind?
(0 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.