Cookie- og Privatlivspolitik

Skyline

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.11.2010
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Skyline
|
’Skyline’ er en science fiction-thriller, hvor rumvæsner angriber menneskeheden på en usædvanlig måde.

Efter en fest i en eksklusiv skyskraber vågner en gruppe venner med frygtelige tømmermænd ved, at vinduerne oplyses af endeløse udladninger af voldsomme lys.

Som insekter drages mod lys, lokker fænomenet mennesker ud på gaderne - hvor de forsvinder sporløst. Det går op for vennerne, at en ukendt kraft med uhyggelig hast er ved at opsluge hele menneskeheden.

Den apokalyptiske ’Skyline’ er instrueret og produceret af brødrene Strause, der har skabt special-effekterne til film som ’Ironman 2’, ’Avatar’ og ’2012’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (220 votes)
3.7
1.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... tredjerangs krydsning mellem 'Klodernes Kamp' og 'Independence Day' fyldt med store og buldrende og meget mekaniske effekter... " (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "'Skyline' ligner noget, der er udtænkt i en ikke videre talentfuld 13-årig, science fiction-interesseret knægts pubertetshjerne... " (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... dette makværk af en film, der giver termen katastrofefilm en helt ny betydning." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Effekterne står i kø i sci-fi-filmen 'Skyline', men den ægte rædsel savnes... det mest uhyggelige er det dilettantiske skuespil... " (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg holder normalt af rumgyser genren, med Alien som det absolutte højdepunkt. Denne er dog temmeligt langt fra når man skal måle på kvalitet og spænding.

Nikolaj

Effekterne og designet af de invaderende rumvæsner fejler absolut intet i denne science fiction-thriller. Desværre er handlingen hamrende ukreativ og leverer intet nyt til genren. Det bliver aldrig helt spændende og slutningen er simpelthen noget af det mest "corny" jeg længe har set!

Jesper

Dette er i sandhed en "katastrofefilm"

S. Rico

Jeg kan sagtens leve med, at ingenting bliver forklaret, og at der mangler logik i handlingen. Jeg kan også leve med en skod afslutning, som ikke ligefrem efterlader en feel good stemning. Faktisk synes jeg det er fedt, at ikke alle katastrofefilm ender godt.

Helt generelt kan man sige, at der er noget totalt ambivalent ved, at de fleste katastrofefilm ender GODT. Det burde da være omvendt ud fra genrens navn.

Nå, tilbage til filmen. Blæst op på et stort lærred gav Skyline mig en forrygende skræmmende oplevelse. Bortset fra personernes lamme beslutninger, så synes jeg de leverede troværdigt skuespil. Jeg kunne i hvert fald sagtens leve mig ind i det apokalyptiske mareridt, som de gennemgik.

Jeg havde på ingen måde forventet, at det hele ville ende godt, og at alle ender ville blive løst og forklaret. Med fokus på den lækre uhyggelige stemning filmen gav mig det meste af vejen, så smider jeg 4 alien stjerner efter Skyline.

Den er i hert fald langt bedre end makværket Cloverfield.

Jeff

I knew it would be bad, but not this bad…

Amanda

Det eneste jeg kan sige om denne film , er at den har en flot grafik og en overraskende slutning. Ellers er det et lunken ok! Den er ikke vildt spændende.
Mvh

Tribute

Action fyldt spændene og lidt scary Rimlig lang og spændene men nogle scener blev lidt for åndsvage derfor fik den ikke 6 stjerner.
jeg kan ikke give den 1 stjerne selvom den ikke var helt normal af en action science fiktion film at være.
Ellers rigtig rigtig spændene og nice hen ad slutningen. Den skulle helt klart ikke gå i 3D fordi den ikke behøvede det men jeg syntes helt klart at den er bedere en Cloverfield som bare var alt for dårlig, kedelig og for kort.

Rafael rixuser/14793

Denne film er den værste omgang Lort jeg nogensinde har set!!

Mikkel

På nogle enkelte punkter har SKYLINE nogle super fede ting kørende som virkelig griber en. Bl.a. de klassiske aktion slowmotion scener som jo altid er fede.

Men samtidig er den også en paradi i sig selv på alt for mange punkter. Skuespillet, plotted og den lidt platte slutning ødelægger altså bare filmen alt for meget. Og derfor kan det ikke bliver til mere end tre stjerner fra min side.

Christianuser/152090

Se ikke denne film ! Hvis du vil straffe dig selv, så gør det når den bliver vist på kanal 4.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.