/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Sin nombre

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
04.12.2009
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |

'Sin nombre' er den første film af instruktøren Cary Fukunaga.

Den unge fattige honduranske teenager Sayra (Paulina Gaitán) beslutter sammen med sin far og onkel sig for at krydse Latinamerika for at komme til det forjættede land USA.

Undervejs møder de det mexicanske bandemedlem El Casper (Edgar Flores), som også forsøger at komme videre i livet. Væk fra sin voldelige fortid og sine tidligere bandekammerater, som ikke har i sinde at tilgive hans udmeldelse fra banden. Sammen danner de en pudsig lille gruppe, der må udnytte alt, de kan for at overleve den stadig mere og mere farefulde færd.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
4.3
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

På imdb.com står der, at instruktøren brugte 2 år på at researche indholdet til denne film.. Han tilbragte tid både med immigranterne på togene og banderne..

Det kendskab han fik opbygget herigennem - skinner på magisk vis igennem i hans film! Den får nærmest status af dokumentar, så autentisk oplevede jeg historien og skildringen.

Filmen er virkelig barsk og skuespillet er helt i top!

S. Rico

En lille overset perle på spansk. Man får en fornemmelse af, at de uebehagelige skæbner, man støder på i filmen, desværre nok er hverdagskost idet virklige mellemamerika.

Wayne

Om en rejse for at komme gennem Mexico til det forjættede USA. Kan man løbe fra sin fortid? Gribende og yderst troværdig. Se den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.