Cookie- og Privatlivspolitik

Sikke et cirkus

Tilladt for alle
"Filmen har en gennemgående varm og poetisk stemning. Der er enkelte scener med lettere spænding. Flere gange oplever vi, at en ukendt udspionerer børnene i filmen. En person er kortvarigt lukket inde i et bur med en snappende tøjløve. I en sekvens ses centrale personer i en båd, som tager vand ind. Da det spændende imidlertid indgår i en generelt omsorgsfuld og tryg ramme og hver gang forløses positivt, vurderes det, at filmen ikke indeholder elementer, som vil kunne virke skræmmende på børn."

Se mere på medierådet.dk
05.10.2017
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sikke et cirkus
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Billetter

Den danske børne- og familiefilm 'Sikke et cirkus' handler om cirkusdirektøren Kaj og hans datter Ramona, der elsker livet i og uden for manegen og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie.

Da Ramona opdager et spor i sneen, og en masse mystiske ting sker uden forklaring, bliver hun klar over, at nogen holder øje med hende. Samtidig begynder cirkusdirektøren at blive bange for, at et andet cirkus ved navn Suverænum vil overtage hans elskede livsværk. 

Nu må cirkuspigen med hjælp fra alle sine fantastiske venner komme til bunds i mysteriet og afsløre en stor hemmelighed. Også selvom hemmeligheden kan ændre Ramonas liv for altid.

'Sikke et cirkus' bygger på det populære Cirkus Summarum, hvis medlemmer består af DR Ramasjangs elskede børnefigurer som Hr. Skæg, Onkel Reje, Rosa Fra Rouladegade, Kristian, Mille og Bamse.

Instruktøren Lotte Svendsen har tidligere stået bag tv-serien og spillefilmene om Max Pinlig, samt skrevet og instrueret Cirkus Summarum-forestillingen i 2014.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (170 votes)
4.2
3.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Lotte Svendsen har lavet en dejlig varm familiefilm med alle Cirkus Summarum-figurerne i et univers for barnlige sjæle, hvor der er humor, højt til loftet og plads til forskelle." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Det er alt sammen vældig sympatisk, men som film betragtet er 'Sikke et cirkus' en uoriginal affære ..." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Sikke et cirkus' har godt med charme og al den fest, alle de farver og al den uskyld ..." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Familiefilm byder ofte på latter og spænding, men poesi er en stor mangelvare. Du finder den i 'Sikke et cirkus', hvor lugten af savsmuld er lige så frisk som farven på den første vintergæk." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
bentuser/87315

Min datter grinede og jeg følte mig ok underholdt

Patrickuser/109798

Ganske forfærdelig oplevelse. Uhyggelig fra start, dernæst kaotisk, uforståelig (for de små), sjofel og mange steder decideret pervers. Forskruet og underlig på 30 måder. Fatter ikke at den anbefales til alle aldre..?! Måtte flygte med mit grædende barn til sidst. Suk.

Jørgenuser/377012

Et halvhjertet forsøg på at overføre, det i øvrigt fantastiske, Cirkus Summarun univers til film. Holder ikke. Hvorfor ødelægge et fantastisk koncept med en ligegyldig film uden handling..

Jesper

Havde en 4 årig med og hun vare mere end begejstret :-)
Onkel Reje er alle pengene værd hvis man er i seniorsegmentet

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.