Cookie- og Privatlivspolitik

Sex and the City 2

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.06.2010
| |
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sex and the City 2
|
'Sex and the City 2' spørger, hvad der sker, efter du har sagt ja til ægteskabet og alt det, der følger med.

Alt har udformet sig præcist, som pigerne ville have det, men livet byder stadig på et par overraskelser i form af et luksuriøst eventyr.

Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha rejser væk fra New York til et af verdens mest ekstravagante, eksotiske og livlige steder, Abu Dhabi, hvor festerne aldrig slutter og noget mystisk venter bag hvert hjørne.

Virkelighedsflugten kommer på det helt rette tidspunkt for de fire veninder, som trænger til en pause fra hverdagen, ægteskaber og moderskab.

Seriens skaber Michael Patrick King bringer tøjet, venskabet og de vilde oplevelser tilbage i 'Sex and the City 2'.

Bemærk: Dette er en helaftensfilm.

Sex and the City temasite

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (855 votes)
4.5
2.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... har hverken projekt eller reel handling. At se den er lidt som at se to og en halv times fraklip for hard core fans." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "Selvfølgelig er jeg klar over, at 'Sex and the City' er parodi, da det er indlysende, at virkelighedens mennesker umuligt kan være så hæslige. Men hvis det er som parodi, at filmen skal forstås, er den ganske enkelt ikke tilstrækkelig morsom." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Men hvis du væbner dig med tålmodighed og overlever den første time, så er 2’eren slet ikke så tosset igen." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en kunstnerisk falliterklæring for tv-serien og biografmediet – og en skændsel for kvindesagen i øvrigt." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Det hele er fremstillet så jammerligt og uvedkommende, at det næsten bliver pinsomt." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Væk er den lim, der holdt de fire kvinder sammen i serien – deres ukonventionelle tilgang til kærligheden og forholdene kønnene imellem ... King må ty til platheder for at sikre lidt latter i biografsalen i filmens to en halv (lange) timer. " (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmususer/730683

Jeg synes altid det giver et godt grin og højt humør at se Sex And The City. At handlingen ikke helt kan følge med, at de koger lidt for meget suppe på tidligere scener og det, at nogle af personerne efterhånden er ved at tabe håret, og sikkert har hårfibre stående øverst på deres ønskeliste. Ja, så er det egentlig en meget god film.

Tanja

Super fed film :) men kan man forvente andet :)!serien er jo super :)! Kan varmt anbefaledes :) såååå afsted med dig :)

Malene

Jeg har fulgt serien i et halvt års tid, da min veninde var helt vildt med, og den første film har faktisk været udmærket i min optik, men 2'eren her er jo nærmest Sex and the City på Viagra, og meget mere er der ikke at sige om den. Den er lidt for meget af det gode, og jeg må indrømme, at jeg efter at have set 2'eren, er holdt lidt op med at se serien. Jeg regner heller ikke med at købe den på dvd eller Blu-ray.

Så er det sagt :)

Kimuser/264153

noget af det værste lort....

Jeanetteuser/966606

God film, men den første film var bedre. Men det er altid sjovt at følge pigerne.

Ceciliauser/264125

Ked af at jeg slæbte min kæreste ind og se den når den var så ringe i forhold til 1'eren.. Men okay film i sidste ende

Sanne

Når man har fulgt pigerne gennem mange år, var det gensyns glæde at se dem endnu en gang og høre hvordan det gik med dem. Fantastiske karakterer, og en rigtig tøse film, derfor 4 stjerner, dog en tam historie, og lige lovlig meget for meget til tider, derfor kun 4 stjerner. Om de har skulle have holdt mens legen var god... måske, men jeg var godt underholdt!!!

SarahBoerjesen

Filmen var ok, men for lang....
Og please!! ikke fler!!!

Christina

Den er da rigtig god.. Elsker de tøser...

josimar1234

Ø''¨¨¨'

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.