Cookie- og Privatlivspolitik

Saw IV

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
02.11.2007
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Saw IV
|

Jigsaw og hans lærling Amanda er døde. De to profileksperter fra FBI, Agent Strahm og Agent Perez ankommer til politidistriktet for at assistere den aldrende Agent Hoffman.

Sammen skal de kæmpe sig igennem Jigsaws efterladte spor og udspekulerede fælder for at samle det sidste bloddryppende puslespil. Den eneste mand der nogensinde er undsluppet Jigsaw, SWAT lederen Rigg meldes pludselig savnet og ender med at blive den sidste brik i fældernes mester Jigsaws perverterede og infame iscenesættelse.

qRigg får 90 minutter til at overleve en perlerække af sammensatte fælder, der blandt andet involverer en gammel ven.

Lykkes det ikke, er konsekvensen døden med tortur som forspil. Riggs jagt rundt i byen efterlader en hel stribe lig og Hoffman og FBI agenterne opdager en række spor, der fører dem til Jigsaws ekskone Jill.

Dukkeførerens sande intentioner afsløres og Jigsaws storslåede og dystre plan udfolder sig som et ondskabsfuldt og genialt puslespil, der binder fortidens, nutidens og fremtidens dødsofre sammen. Selv i graven leder og dirigerer Jigsaw spillet...

'Saw IV' gik direkte ind som nr. 1 i USA.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4.1
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Havde egentlig ikke ventet at der kunne koges mere supper på historien. Men holdet bag er åbenbart temmelige kreative og fundet på endnu flere ubehagelige dødsfælder og et rimelig godt plot. Det trækker dog ned, at "den nye skurks" motiv ikke synes at blive belyst. Jeg vælger imidlertid at tro på, at det bare er mig, der ikke har været vågen nok og giver den derfor 4 fortjente stjerner.

mikkel knudsen

den her er også en god gyser med
splatter og blod.

Nogenuser/12232

det bliver mere splatter end gyser

50 Cedis

elsker den gyser

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.