Cookie- og Privatlivspolitik

Saw III

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.01.2007
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Saw III
|

Lav-budget filmen 'Saw' er blevet nutidens største succeshistorie indenfor den moderne horror-genre. De to første film i serien om den kyniske seriemorder Jigsaw, har indtjent over 250$ millioner på verdensplan.

Nu er scenen kridtet op til det tredje kapitel, så det er atter tid til skrige for livet i biografernes mørke.

Den tortur-begejstrede seriemorder Jigsaw er døden nær. Sammen med sin 'lærling' Amanda (Shawnee Smith) kidnapper de sygeplejersken Lynn, som bliver tvunget til at holde Jigsaw i live, så længe som det tager hans seneste offer Jeff at løse en række livsfarlige opgaver.

Både Jeff og Lynn indgår i et desperat kapløb mod uret, uvidende om at Jigsaw har langt mere ondskabsfulde og udspekulerede planer for dem begge.

James Wan, som instruerede den første Saw film, har skrevet historien til dette tredje og sidste kapitel i serien.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (30 votes)
4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Jeg elsker alle saw filmene og 3'ern er helt sikkert den klammeste, så jeg gir den 5 stjerner.

mikkel knudsen

den er og en klam og god gyser

S. Rico

Der bygges videre på den sindsyge historie, samtidig med at der gives lidt mere indblik i nogle af de løse ender fra de to første film. Den gode historie krydres så med nogle de mest ubehagelige scener, jeg har set på film - herunder især filmens indledning samt en en total klam hjerneoperation.

Nogenuser/12232

jeg tror aldrig de ville stoppe med denne serie. men bare det fungere så er det godt nok

Nadineuser/13852

kan ikke glemme hva en af mine venner sagde... saw er som en lang marilyn mansoon musik video der aldrig vil stoppe... idet mente han den var forfærdelig.

Kan godt lide omtanken bag hans mord, meen nu må galskaben snart stoppe... ja nr 3 her er fin skal også med i rækken og det skal 4'eren også men SÅ stopper det.. så blev det lidt for meget.. men stadig overraskende så bliver nok ved med at se dem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.