Cookie- og Privatlivspolitik

Savanne Banden

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
13.10.2011
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Konferenz der Tiere
|

'Savanne Banden' er en animeret familiefilm om dyrene på den afrikanske savanne, som forgæves venter på vandet, som plejer at strømme gennem Okavango-deltaet på denne tid af året.

Da vandet ikke kommer, og dyrerne bliver mere og mere tørstige, beslutter den modige surikat Billy og hans bedste ven, den godmodige løve Sokrates at begive sig af sted for at finde vand.

Smith, den skumle chef fra et nærliggende luksus-feriested, har fået bygget en enorm dæmning for at kunne styre vandet til feriestedet.

I 'Savanne Banden' beslutter alle dyr, store som små, sig for at kæmpe for vandet og retfærdigheden.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.5
2.3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Det er ikke fordi, der ikke er flotte scener i filmen, men de er bare så pokkers belærende." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "Det skal gerne være morsomt, det skal gerne være dybt, det skal gerne være det hele på en gang, og det er netop forsøget på at favne for meget, der får dette miskmask af økologisk morale og børneunderholdning til at støde sammen i en uskøn eksplosion af miljø-indignation. Det er ikke for børn." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "... denne ferme og glatte, ja, glimtvis glatnakkede animationsfabel ... blander nutidig klimabekymring med gammeldags vegatarpræk om, hvor synd alting er for dyrene." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karinuser/411381

Her var god humor og spændende "persongalleri", og i et behageligt tempo, nogle gange er disse tegnefilm skruet helt op i tempo og gear, denne var god!"

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.