Cookie- og Privatlivspolitik

Safe House

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
16.02.2012
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Safe House
|

I 'Safe House' får den unge og lidt uerfarne CIA-agent, Matt Weston (Ryan Reynolds), til opgave at holde opsyn med en berygtet eks-agent, Tobin Frost (Denzel Washington), der efter et årti på flugt har meldt sig selv.

Frost befinder sig i et hus, hvor CIA’s absolut vigtigste fanger tilbageholdes - et såkaldt "safe house".

Som navnet påpeger, skulle dette sted være uigennemtrængeligt, men da bygningen pludseligt angribes af toptrænede snigmordere, må Weston flygte for at bringe Frost til et nyt, sikrere skjulested, hvilket ikke ligefrem er verdens nemmeste opgave.  

'Safe House' er den svenske instruktør Daniel Espinosas (Snabba Cash) Hollywood-debut.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (298 votes)
4.2
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Ekstra Bladet

  "Den første time af 'Safe House' er helt forrygende... Sidste time lider under forudsigeligheder og lemfældig logik, men hæmmer ikke parløbet mellem Frost og Weston - intenst spillet af Denzel Washington og Ryan Reanolds." (Peter Albrechtsen)

 • Berlingske

  "Espinosa kender sine action-virkemidler, men glemmer lidt, at historien bag også skal kunne holde til det heftige bombardement. Det havde været rart med lidt flere scener, hvor forholdet mellem eks-agent og nybegynder kunne få lov at folde sig ud. Det havde også været rart med nogle overraskelser og afvigelser fra formlen." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... løfter sig over strømmen af actionfilm." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Som genre-film er den i orden - og lidt mere: Spændende, rastløs, velmotiveret, fuld af dynamisk action... byder ikke på de dybe eksistentielle refleksioner, men er en af de film, man har det fint med undervejs og godt kan slappe af med en anden gang." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... effektivt og rask glemt tidsfordriv..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En rigtig voksne film for mænd, men selv kvinder kan dog også se den.

Bjarke

"Safe House" bygger på den ene side på den ene kliché efter den anden. En hovedperson der har løjet for kæreste, som han dog elsker højt. En skurk der også er (lidt) god. Men på den anden side formår filmen alligevel at være spændende. Altså er filmen hverken særdeles dårlig eller god - den er gennemsnitlig. Så leder du efter noget hurtigt underholdning, der lige akkurat hæver sig en smule over det til tider enorme udbud af action-/spændingsfilm, så er denne film et godt valg.

Frank

Okay film

Mikkel Samsøe

god og rigtig spænende film, fyldt med action, og nogle af yndlings skuespillerne.

SMOjr

Klart en af årets mest vellykkede action-thriller film.
Man sidder på kanten af sædet igennem store dele af filmen, både stemningen, skuespillet og især actionsekvenserne formår virkelig at holde spændingen på et godt niveau. Reynolds og Washington går godt i spænd og står som klare kontraster, nærmest nat og dag, igennem hele filmen - jeg blev især positivt overrasket over Ryan Reynolds. Filmen er på sit højeste lige hen i mod slutningen, men mister desværre gnisten kort derefter og den følelse man sidder med i kroppen til slut er måske ikke lige så overvældende, som midt under filmen.
Alt i alt, så er Safe House bestemt god underholdning, en rigtig "fredags-popkorns-sodavand-film" - kan klart anbefales hvis man er til god spænding og solid action.

Mike

God film med en masse action og næsten ingen gab-scener, selve filmen kunne godt komme op på 5 stjerner hvis det ikke var for afslutningen der ikke blev så god igen.

Wayne

action-delen, så er det en forrygende én af slagsen - sandsynligvis en af årets bedste. Desværre er filmen så intens at der ikke er tid nok til at lave den perfekte afslutning, så man efterlades med en lille smule skuffelse til sidst og det er synd for action og samspil mellem Reynolds og Washington er i top. Altså ville en ballance der hed en my mindre action og tilsvarende mere suspense have gjort en perfekt film som kunne have været episk. Crew'et er perfekt til et spiondrama - alle karakterer holder.

Nu ender den desværre med kun at være tæt på. Jeg vakler lidt mellem 5 og 4 stjerner, så det er absolut en film der er værd at se - jeg skal se den igen. Slutningen vejeren smule til den forkerte side, så jeg slutter på en stor 4.

Jeg undrer mig over at filmen ikke har fået mere opmærksomhed, det har den fortjent.

Tobias

Super fed action fra start til slut med 100 km/t hele vejen! Man kan med sikkerhed sige at Daniel Espinosa har bestået Hollywood prøven med A+!!
Ryan Reynolds levere en en fed præsentation, som Matt Weston og spiller fantastisk overfor Denzel. Jeg vil med sikkerhed sige at Ryan Reynolds er blevet tilgivet for 'Green Lantern' (selvom jeg vil sige at det var ikke Ryans skyld for dens fiasko). Og viser her i Safe House at han er klar til at kører med de store drenge (i mine øjne er an allerede en af dem).
Denzel Washington forbliver en af de største skuespillere der findes, og han gør det med stil i Safe House. Han levere en fantastisk præsentation som rouge agenten; Tobin Frost.
Havde måske lidt mere lyst til at se Tobin og Matt's forhold udvikle sig som sådan et "Lærling og Mester", synes de kom lidt ind på det, men ville gerne have set mere.
Ellers en fantastisk action film som jeg vil råde alle til at se, den vil være på min top 10 over bedste action film i 2012, Helt klart!

Tine

Syns virkelig den var god!!
Man sidder hele tiden og prøver at regne ud hvad det er der sker og der forbliver spændende under hele forløbet.
Synes godt nok også at Ryan Reynolds får vist at han virkelig er en god skuespiller!

Handel

Super film med fed action og lydeffekter fra start til slut. Du aner ikke hvem som er the good guys and who is the bad guys. Handlingen holder hele vejen igennem. EN FILM SOM BØR SES.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.