Cookie- og Privatlivspolitik

Safari

Tilladt for børn over 15 år
Dokumentarfilmen er fortalt i et roligt tempo, men indeholder en del scener, hvor vilde dyr på savannen skydes ned, dør og til sidst parteres. Den indeholder enkelte scener med meget udpenslet blodigt indhold, f.eks. da man ser blodet boble ud af skudhullet i et nedlagt dyr, eller i en meget lang sekvens, hvor man ser slagtningen af en giraf, herunder da maven skæres op og indvolde vælter ud. Da der er tale om længerevarende, meget blodige, autentiske optagelser, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
24.05.2017
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Safari
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning, Særvisning, Særvisning Dansk Tale
|

Dokumentarfilmen 'Safari' tager til Namibia ud på savannen, hvor jagtturister kører ud i bushen, ligger på lur og udser sig deres bytte.

Safarigæsterne skyder, græder af spænding og poserer foran det dyr, som netop er blevet nedlagt.

Filmen 'Safari' er et indblik i jagtsafariens verden, som formentlig vil vikre grænseoverskridende for mange.

Den østrigske instruktør, Ulrich Seidl, har tidligere udforsket menneskets mørkere sider, og han stod bag den roste, kontroversielle Paradis-trilogi bestående af Paradis HåbParadis Kærlighed og Paradis Tro.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.9
3.7

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Ulrich Seidl har sikkert hygget sig med projektet, og det er ikke fri for sine steder at fascinere, men det flytter ikke en centimeter i holdningen til jagt ..." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "[Paradis: Kærlighed] er en af dette årtusindes bedste film, og virkelig svær at toppe. Derfor virker 'Safari' som en noget tynd aftapning af en super-nektar, som Seidl før har glædet os med." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "'Safari' er en fremragende film af en mesterinstruktør ..." (Kristoffer Hegnsvad)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marta

Er ikke en stor fan af alle koncepter i filmen, men den er stærk og rørende.
Kan ikke blive mere enig i hvad ejeren af jagtfarmen siger til sidst: hvis mennesker ikke eksisterede, ville verden være et bedre sted.

Nonglak

Den skal jeg ikke se. Jeg gider ikke støtte sådan noget!

Marta

Hvorfor i alverden tror du, at instruktøren støtter jagt/safari?
Og skal din udtalelse betyde, at du ikke bryder dig om at dræbe dyr? I dette fald regner jeg med, at du er veganer, for ellers giver det ikke meget mening.

Renéuser/736944

Hvis du så den ville du måske finde ud af at din antagelse om filmen er forkert?

Anna-Sofieuser/53560

En dokumentarist skal så vidt muligt skildre virkeligheden objektivt, og dokumentaren bør derfor ikke bære et personligt præg af skaberens egne holdninger. Alligevel kunne det, at den sidste kommentar i filmen er "hvis ikke der fandtes mennesker, ville verden være et bedre sted", indikere, at han er imod jagten. Som dokumentarist foretager man sig jo altid subjektive valg ift. sit værk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.