Run All Night

Censur 15
16. Apr 2015
114 min
Warner Bros.
Run All Night
Billede
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

I 'Run All Night' slæber Jimmy Conlon rundt på en mildest talt blakket fortid. Han har mistet kontakten til sønnen Mike, han er åbenlys alkoholiker, og han har begået en lang række mord for den irske mafia i New York.

Shawn Maguire står stadig i spidsen for den kriminelle organisation, men hans søn er ivrig efter at skabe sit eget navn i den kriminelle underverden, og da han henretter et par østeuropæiske gangstere, er Jimmys søn blandt de eneste vidner.

Jimmy må nu komme Mike til undsætning, og det bliver starten på en lang jagt gennem natten med mafiaen, politiet og en stædig lejemorder i hælene.

'Run All Night' er på alle måder en action-film af den gamle skole. Slagsmål på offentlige toiletter, skuddueller og biljagter afløses af afdankede kriminalbetjente, skyldbetyngede gangstere og et hæsblæsende tempo gennem én nat i New York.

Hovedrollen som Jimmy Conlon spilles af Liam Neeson, der, for tredje gang på fire år, arbejder sammen med instruktøren Jaume Collet-Serra. Hans søn spilles af svenske Joel Kinnaman, imens Ed Harris udfylder rollen som hævngerrig gangsterboss. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: