To Rome with Love

Censur Alle
02. Aug 2012
102 min
Scanbox
To Rome with Love
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I Woody Allens nye komedie 'To Rome with Love' mødes mennesker på kryds og tværs i Rom gennem fire historier.

I én historie møder vi den kendte arkitekt John (Alec Baldwin), der er på ferie i byen, hvor han boede som ung. Her møder han den unge fyr Jack (Jesse Eisenberg), der forelsker sig i hans kæreste Sallys (Greta Gerwig) flirtende veninde Monica (Ellen Page).

I en anden plottråd opdager den pensionerede operachef Jerry (Woody Allen), at hans kommende svigersøns far har tenor-evner ud over det sædvanlige.

I den tredje historie møder vi Leopoldo (Roberto Benigni), en usædvanlig kedelig fyr, som en dag vågner op blot for at finde ud af, at han er en af de mest berømte mænd i Italien.

Endelig er der fortællingen om Antonio (Alessandro Tiberi), som tager sin nye kone med til Rom. De to bliver væk fra hinanden, og Antonio møder en kvinde (Penélope Cruz), som han nu fortæller folk, er hans kone.

Woody Allen er tilbage foran kameraet for første gang siden 'Scoop' i 2006. Han instruerer dog også komedien, der som hans seneste værker er en kærlighedserklæring til en europæisk storby.

Allen modtog en Oscar for sit manuskript til 'Midnight in Paris' (2011), og den produktive herre ser ud til at fortsætte, hvor han slap med 'To Rome with Love'. Ligesom så ofte før har han samlet en række anerkendte skuespillere til sin nye multiplot-komedie.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: