Cookie- og Privatlivspolitik

Roselil og Stentrolden

Tilladt for alle
Det vurderes, at filmen ikke indeholder elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
09.02.2023
| |
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Roselil og Stentrolden
|
Billetter

Filmen 'Roselil og Stentrolden' handler om den lille usikre blomsterfe, Roselil, som altid har boet alene i sin Rosenbusk, men drømmer om at få en ven. 

Under Rosenbusken bor Hr. og Fru Mus, der ikke kan finde en brud til deres søn Karl Gustav. Roselil tilbyder sig at gifte sig med ham, men fortryder hurtigt. Hun bliver reddet af sommerfuglen Silke, som hjælper hende med at sige fra. 

Silke og Roselil bliver bedste venner, og da Silke bliver kidnappet af en farlig Stentrold, må Roselil se sin frygt i øjnene og lære at tro på sig selv, så hun kan redde sin bedste ven.

Skuespillere som Ghita Nørby, Rasmus Botoft og Bodil Jørgensen ligger stemme til filmen, der er produceret af Dansk Tegnefilm, der tidligere har stået bag bl.a. Cirkeline: Ost og kærlighed og Cykelmyggen og Dansemyggen

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
5.2
4

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Populær børnebog med opbyggelig eventyrverden vækkes til live i sprudlende, håndtegnet animation, man kan se igen og igen med familiens allermindste." (Niels Jakob Kyhl Jørgensen)

  • Politiken

    "Filmens rolige tempo og kønne scenerier og sange (skrevet og sunget af Pil) gør den mildere uden det skæve og mere "drengede" grin, vi kender fra hovedinspiratorerne, Hastrup og Quist Møller. " (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.