RoboCop (1987)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
Originaltitel: 
RoboCop
Spilletid: 
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.7
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)

Resumé

Filmen 'RoboCop' fra 1987 har Peter Weller i hovedrollen som politibejenten Alex Murphy, der bliver skudt og ufrivilligt ender som en cyborg. Nu er han Detroit Citys bedste håb for fremtiden.

'RoboCop' er instrueret af Paul Verhoeven.

Relaterede nyheder

Kommentarer

S. Rico

I 80’erne var der en tendens til at oversætte filmtitler til dansk - ofte på en ret utjekket måde. Så Robocop kunne sagtens have heddet Robotpanseren eller lignende. Heldigvis skete det ikke.

Robocop tager sig i det hele taget utrolig godt ud, også med nutidens øjne. Der er godt nok lavet en remake i 2014, som er langt flottere at se på og med bedre effekter. Men den originale Robocop er et super godt eksempel på, at en god actionfilm er andet end flotte effekter og non-stop action. Robocop har en super god historie - både på overfladen og i det samfundskritiske/satiriske lag. Der er et fedt cast af bad guys på både gadenivesu og i erhvervstoppen. Og der er ultra meget vold og splatter, som overrasker i denne genre. Den originale Robocop er klart den bedste, der er lavet og tåler masser af gensyn.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Frank

God film

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Selvfølgelig holder effekterne ikke til årgang 2012 - vi er bedre vant. Men dengang - hold da op, det var vildt.

Peter Veller var perfekt i rollen, også i efterfølgerne.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
AufVideoSehen

Engang var RoboCop indbegrebet af en rigtig videobasker med gode mængder vold og blod. Dog er denne Science-Fiction film selv blevet gammel og ret metaltræt i koderne. Men humoren og til dels medie- og samfundskritiken holder nogenlunde sammen på hybriden, så den stadigvæk kan tjene til underholdning.

Tiden vil vise om genindspilningen også holder bare halvt så godt om 25 år

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Marianna

Jeg vil betegne den som kultfilm, og kun derfor vil jeg opleve den på et stort lærred. Ikke en film jeg specielt ønskede at se, da den havde præmiere i bio; men jeg har set den på tv. Kan ikke helt huske, hvad der sker i film, så det bliver en overraskelse, jeg glæder mig til at opleve.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Aganakkenuser/16415

Wow, jeg glæder mig sygt meget allerede! Dumt at den først kommer i eksamenstiden, men den skal ses alligevel :D

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.