Cookie- og Privatlivspolitik

Reminiscence

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget stemning, og den indeholder scener med slagsmål, skyderier og mord. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, vurderes filmen kun at ville være skræmmende for børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.09.2021
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Reminiscence
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Science fiction-mysteriet 'Reminiscence' handler om Nick Bannister, en privatdetektiv med speciale i sindet. Nick hjælper sine klienter med at få adgang til tabte minder ved at navigere i den mørke og dragende fortid.

Filmen foregår i en dystopisk fremtid, hvor vandstanden er steget og der er udbrudt borgerkrig. Det har medført, at mange ønsker at dvæle i mindernes verden, da fremtiden ikke lader til at have meget at byde på.

En ny klient, med en tilsyneladende simpel opgave, sender imidlertid Nick på en livsforandrende rejse, hvor han opdager en farlig konspiration og ultimativt må tage stilling til spørgsmålet: Hvor langt vil du gå for at holde fast i dem, du elsker?

I hovedrollen ses Hugh Jackman, der er kendt fra film som LoganPrisoners og The Prestige.

'Reminiscence' er skrevet og instrueret af Lisa Joy, der sammen med Jonathan Nolan står bag den populære HBO-serie Westworld.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmland P1

    "Men hvor kunne 'Reminiscence' have været en vild film, hvis Lisa Joy havde tænkt sine tanker til ende, hvis kanalerne i Miami blev brugt til noget – andet end at se spektakulære ud. Og hvis idéen om, at menneskeheden bruger gode minder som narko ude i fremtiden, virkelig blev undersøgt." (Per Juul Carlsen)

  • Soundvenue

    "'Westworld'-skaber Lisa Joys postapokalyptiske sci-fi-drama er underholdende nok, men vil hurtigt forsvinde fra erindringskaret." (Johanne Løkkegaard)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.