Regnen skyller alt bort

Tilladt for børn over 11 år
Filmen er roligt fortalt, men den indeholder enkelte scener med voldsomt indhold. I en scene ses eksempelvis et slagsmål, hvor en person kvæles. Da dette imidlertid indgår i en ellers meget rolig film, vurderes det, at den kun vil virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år, og filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
26.01.2023
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Broker
|
Billetter
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Filmen 'Regnen skyller alt bort' er et sydkoreansk drama, der vandt den uafhængige Jurypris på Cannes Film Festivalen 2022.

Skuespilleren Song Kang-ho, kendt fra Bong Joon Hos film Memories of Murder og Oscar-vinderen Parasite, vandt desuden prisen for Bedste mandelige skuespiller i Cannes for sin præstation i denne film. 

Han spiller Sang-hyeon, som driver et renseri og er i konstant gæld, mens Dong-soo arbejder i en kirke, hvor forældre anonymt kan efterlade deres baby, hvis de ikke ønsker at beholde det. 

De to mænd sletter spor fra overvågningskameraerne, stjæler børnene for at sælge dem på det sorte marked. Deres liv kompliceres yderligere da en mor pludselig vender tilbage efter sin søn.

Gang Dong-won, der nok er bedst kendt for sin rolle i den højspændte zombiefilm Train to Busan 2: Peninsula, spiller rollen som Dong-soo, mens den anerkendte instruktør Hirokazu Kore-eda sidder i instruktørstolen.

Kore-eda har tidligere stået bag Min søns familie, Sandheden og ikke mindst publikumssuccessen Shoplifters, som var nomineret til en Oscar for Bedste udenlandske film i 2019. 

Skal du se Regnen skyller alt bort?
(4 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.