/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Rebecca (1940)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rebecca
|

Filmen 'Rebecca' handler om en ung, naiv kvinde (Joan Fontaine), der gifter sig med en rig enkemand (Laurence Olivier). De flytter ind i et gigantisk hus, hvor hun finder ud af, at hans første kone stadig har indflydelse på ham og hans tjenestefolk.

'Rebecca' er instrueret af Alfred Hitchcock og baseret på Daphne Du Mauriers roman.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men faktisk udmærket.

S. Rico

Filmen tåler ikke rigtig at blive set med nutidens briller. Den kvindelige hovedrolle er alt for naiv, tudeagtig og underdanig til at det kan holdes ud. Hvorfor kræver hun ikke nogle svar meget tidligere i filmen? Måske var det helt normalt for kvinder at opføre sig sådan for 75 år siden, men det er alligevel delvist tåkrummende at se på. Historien er et slags krimi-drama uden hverken gys eller de store overraskelser. Kan dog fint ses som et studie i, hvad der i sin tid blev betragtet som et mesterværk.

Wayne

Når jeg ser Laurence Olivier kommer jeg til at tænke på Ewan McGregor. Og Joan Fontaine kunne nemt være en Kate Winslet.

Og det er meget betegnende for sådan et værk - bortset fra de manglende farver, så virker filmen utroligt vital og flot filmet. Og skuespillet er imponerende - alene da Maxime fortæller om Rebeccas død, og det bliver gjort uden billeder, alene via Laurence Oliviers store talent. Men at kalde den en gyser er måske lige i overkanten, ikke engang en thriller.

Susan

Rebecca er en mesterudgave af mesteren him self.

Det er en utrolig smuk kærlighedsfilm, men der ud over er det også en utrolig meget spændende gyser, hvor man så absolut ikke har nogen ide om, hvordan den slutter.
Et RIGTIGT gys fra en formidabel gysermester.

annetteuser/231321

den mest nervepirrende film jeg kan huske fra min ungdom.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.