Rampage Out of Control

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
12.04.2018
Originaltitel: 
Rampage
Spilletid: 
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, 4DX 3D, Babybio 2D
Billetter
4.4
2.7
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (61 votes)

Resumé

Actionfilmen ‘Rampage Out of Control’ har Dwayne Johnson i hovedrollen som primatologen og dyrepasseren Davis Okoye, der har et helt særligt bånd til den tamme albino-gorilla George.

Men da et ulovligt eksperiment løber helt af sporet, afstedkommer det, at den ellers rolige George samt en vild ulv og en krokodille muterer til enorme og aggressive bæster, der spreder død og ødelæggelse på deres vej gennem Nordamerika.

Davis Okoye må nu sammen med genforskeren Kate Caldwell forsøge at hjælpe George samt ikke mindst at stoppe de andre dræberdyr fra at forårsage mere ravage, mens folkene bag de farlige eksperimenter skal holdes til regnskab for deres ulovligheder.

Dwayne Johnson, der også er kendt under navnet The Rock, er en af vor tids vel nok største actionstjerner og har senest vist sine svulmende muskler frem i action-komedien Jumanji: Welcome to the Jungle.

'Rampage Out of Control' er løst baseret på arkadespillet 'Rampage' fra 1980'erne. (copyright: kino.dk).

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Og selvom man tror, at man har set det hele før, så byder 'Rampage' på den ene herlige overraskelse efter den anden." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det er faktisk så gennemført ringe, at man nærmest ikke tror sine egne sanser, og jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har set noget i biografen, der både var så skidt udtænkt og udført som dette makværk." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "De computeranimerede scener med kæmpedyrene, der indtager Chicago, er også flotte, og derfor tilgiver man, at filmen er så overspillet og langtrukken, at det halve i den grad kunne have været nok." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "I en tid, hvor CGI-teknologi får dovne instruktører til at springe over, hvor fantasien er lavest, er 'Rampage Out of Control' ikke så dårlig som frygtet." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

Poul Wegener

Vi blev godt underholdt, ja man skal ikke tænke så meget i detaljer, bare læne sig tilbage og blive underholdt af en sjov action.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
rene

Mega fed film aben er mega sjov

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
HeavenOfHorror.dk

Rampage Out of Control er absolut en underholdende monsterfilm. Der mangler lidt mere sjæl for, at den bliver rigtig god, men til gengæld keder man sig aldrig!

Indrømmet, skuespillerne leverer virkelig rutineprægede præstationer. Der er absolut intet nyt under solen. Jeg elsker Dwayne “The Rock” Johnson, men foretrækker faktisk, når han får lov til at trække mere på komedie-benet. I Rampage Out of Control får han lov til at levere nogle (til tider alt for søgte) one-liners og lidt sjove indslag, men ellers er han bag den store gut, der skal redde dagen.

Kæmpeaben, George, er en flot og imponerende oplevelse. Ikke mindst da han også kan kommunikere via tegnesprog og derfor er en decideret karakter i filmen. Den store mutant-ulv hedder Ralph og får ikke helt lige så meget opmærksomhed. Og så er der også lige den nye, og meget større, udgave af en alligator.

Selvom Rampage Out of Control er en ret letbenet oplevelse, så er det sateme knald på actionscenerne.

Der er ikke de store overraskelser undervejs i Rampage Out of Control, for vi ved jo egentlig godt, hvordan det hele ender. Og sådan skal det bare være nogle gange. Derfor kan man godt nyde turen alligevel.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.