Cookie- og Privatlivspolitik

Rampage Out of Control

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
12.04.2018
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rampage
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, 4DX 3D, Babybio 2D
|

Actionfilmen ‘Rampage Out of Control’ har Dwayne Johnson i hovedrollen som primatologen og dyrepasseren Davis Okoye, der har et helt særligt bånd til den tamme albino-gorilla George.

Men da et ulovligt eksperiment løber helt af sporet, afstedkommer det, at den ellers rolige George samt en vild ulv og en krokodille muterer til enorme og aggressive bæster, der spreder død og ødelæggelse på deres vej gennem Nordamerika.

Davis Okoye må nu sammen med genforskeren Kate Caldwell forsøge at hjælpe George samt ikke mindst at stoppe de andre dræberdyr fra at forårsage mere ravage, mens folkene bag de farlige eksperimenter skal holdes til regnskab for deres ulovligheder.

Dwayne Johnson, der også er kendt under navnet The Rock, er en af vor tids vel nok største actionstjerner og har senest vist sine svulmende muskler frem i action-komedien Jumanji: Welcome to the Jungle.

'Rampage Out of Control' er løst baseret på arkadespillet 'Rampage' fra 1980'erne. (copyright: kino.dk).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (196 votes)
4.4
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Og selvom man tror, at man har set det hele før, så byder 'Rampage' på den ene herlige overraskelse efter den anden." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det er faktisk så gennemført ringe, at man nærmest ikke tror sine egne sanser, og jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har set noget i biografen, der både var så skidt udtænkt og udført som dette makværk." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "De computeranimerede scener med kæmpedyrene, der indtager Chicago, er også flotte, og derfor tilgiver man, at filmen er så overspillet og langtrukken, at det halve i den grad kunne have været nok." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "I en tid, hvor CGI-teknologi får dovne instruktører til at springe over, hvor fantasien er lavest, er 'Rampage Out of Control' ikke så dårlig som frygtet." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det kan være svært at mande sig op til at se 8½ eller La Dolce Vita, når man bare vil underholdes. Så jeg tog i stedet hul på en bulder-og-brag-smadre-action aften. Menuen var 2 x The Rock (Rampage og Skyscraper) + Shane Black (The Predator).

Forretten: Rampage Out of Control. Det er en under middel The Rock film, hvor hans sædvanlige charme og sjove one-liners udebliver. Den eneste der lyser op er faktisk Jeffrey Dean Morgan (Negan fra The Walking Dead), som er ret så kæk og tilfører lidt humor. Ellers er den primære attraktion selvfølgelig at se de tre muterede kæmpe dyr smadre sig gennem Chicago. Det er rimelig underholdende, men ikke nok til at bære en hel film. 2½ stjerner.

Ines

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente, men blev positivt overrasket. Der var action fra start til slut, med en god portion commedy med ind over.

Jakob P.

Rampage: Out Of Control får 4 stjerner af Anmelderen ****

Rampage Out Of Control er baseret på et gammelt arkadespil fra 1980'erne, som stort set handler om nogle mega monstre som går berserk og spreder død og ødelæggelse, og med det sagt så har du stort set plottet til denne film. Når det så er sagt, så skal det da lige nævnes at historien er unik og effekterne er virkelig godt og overbevisende lavet, jeg var i hvert fald solgt til stanglakrids. The Rock leverer igen en god, stabil og overbevisende præstation her i Rampage-filmen, og viser endnu en gang hvorfor han er den højest betalte skuespiller i Hollywood. Det er lige før, at man kan få den mand til spille hvad som helst, og det kan han også gøre med manerer og til en god karakter.

Abetæmmeren og dyrepasseren Davis Okoye (Dwyane Johnson) er rigtige gode venner med en albino primat som hedder George, og han besøger ham jævnligt og forstår på mange måder den hvide abe rigtig godt. Da et geneksperiment går ud af control, og forvandler George, en ulv og en krokodille til dødbringende store monstre er gode råd dyre, og Davis må sammen med genforskeren Kate Caldwell forsøge at hjælpe George samt forsøge at stoppe de andre dræbermonstre i at sprede død og ødelæggelse i den nærmeste storby. Samtidig må firmaet som står bag eksperimentet, stå til ansvar for deres handlinger.

Historien er bestemt ikke intetsigende og ligegyldig, den har både et humoristisk og et menneskeligt tvist, og det er disse ting som bærer hele filmen igennem. Plus selvfølgelig de overbevisende og flotte effekter, monstrene er overdrevet godt lavet, og da de er hovedkraften i filmen giver de filmen et ekstra hak opad. Skuespillet bliver leveret af en veloplagt og skarp Dwayne Johnson, som på alle måder klæder filmen på alle kanter og på alle måder. De andre roller er også godt besat, og bliver ligeledes leveret i en god stil. Tempomæssigt ligger vi i den høje ende, da dette klart er en actionfilm hvor tingene bare buldrer derud af, og samtidig er der tid til stille stunder indimellem. Rytmen er lige i øjet, da den sørger for at balancere de forskellige skift i filmen i en god stil, og samtidig sørger for at holde seeren interesseret og fastlåst i filmens univers.

Maria

Jeg tog ind og så den her film på min ferie, af mangel på bedre at tage sig til på en stille dag. ;)

Den er egentlig fin underholdning for så vidt angår actiondelen og humoren, men den er ret jævn og bidrager ikke med noget banebrydende indenfor actiongenren, så den får kun 3 stjerner.

Den er dog ganske fin hvis man bare gerne vil se en hollywood produceret “hjernedød” actionfilm med alle de tilhørende actionsfilm klicheer. ;)

Ps: The Rock spiller sig selv som han så tit gør, i denne film. Hvis man er fan af det, får man et lille kick ud af det i løbet af filmen. ;)

Poul Wegener

Vi blev godt underholdt, ja man skal ikke tænke så meget i detaljer, bare læne sig tilbage og blive underholdt af en sjov action.

rene

Mega fed film aben er mega sjov

HeavenOfHorror.dk

Rampage Out of Control er absolut en underholdende monsterfilm. Der mangler lidt mere sjæl for, at den bliver rigtig god, men til gengæld keder man sig aldrig!

Indrømmet, skuespillerne leverer virkelig rutineprægede præstationer. Der er absolut intet nyt under solen. Jeg elsker Dwayne “The Rock” Johnson, men foretrækker faktisk, når han får lov til at trække mere på komedie-benet. I Rampage Out of Control får han lov til at levere nogle (til tider alt for søgte) one-liners og lidt sjove indslag, men ellers er han bag den store gut, der skal redde dagen.

Kæmpeaben, George, er en flot og imponerende oplevelse. Ikke mindst da han også kan kommunikere via tegnesprog og derfor er en decideret karakter i filmen. Den store mutant-ulv hedder Ralph og får ikke helt lige så meget opmærksomhed. Og så er der også lige den nye, og meget større, udgave af en alligator.

Selvom Rampage Out of Control er en ret letbenet oplevelse, så er det sateme knald på actionscenerne.

Der er ikke de store overraskelser undervejs i Rampage Out of Control, for vi ved jo egentlig godt, hvordan det hele ender. Og sådan skal det bare være nogle gange. Derfor kan man godt nyde turen alligevel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.