Cookie- og Privatlivspolitik

Ramen Shop

Tilladt for alle
Filmen har en varm og trist grundstemning. I flere scener ses hovedkaraktererne komme i følelsesmæssig affekt: En ung mand bliver vred på et familiemedlem, og der er flere episoder, hvor hovedkaraktererne græder kortvarigt i sorg og fortvivlelse. Filmen får imidlertid en positiv forløsning mod slutningen. Endvidere er filmen fortalt i et roligt tempo og skildrer også varme familie- og kæresterelationer. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
21.03.2019
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ramen Teh
|

Filmen 'Ramen Shop' handler om Masato, som er en ung japansk Ramen-kok.

Nu hvor begge hans forældre er døde, beslutter Masato sig for at rejse tilbage til Singapore, for at opsøge sine rødder.

'Ramen Shop' bringer Masato på en kulinarisk rejse, der løfter sløret for mere end familiehemmeligheder og lækre madopskrifter.

Instruktøren har tidligere stået bag prisbelønnede film som 'Be with Me' og 'Tatsumi', mens den medvirkende skuespiller Tsuyoshi Ihara bl.a. har medvirket i Clint Eastwoods Letters from Iwo Jima.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4.4
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "For vores smagsløg bliver konklusionen simpelthen for sødladen og primitiv med store smil blandt livslange fjender og glad popmusik, men vejen ind i Masatos historie er både velfortalt, fint spillet og med en vellystig fordybelse i tilblivelsen af lækre retter lavet fra bunden." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "... historien om den unge japanske ramenkok Masato, der efter sin tavse kokkefars død tager til Singapore for at lære det lokale køkken og sine egne rødder bedre at kende, viser sig at byde på mere end kulinarisk hygge." (Kim Skotte)