/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Rambo III (1988)

|
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rambo III
|

Ved sin premiere i 1988 var ´Rambo III´ historiens hidtil dyreste film. John Rambo har trukket sig tilbage fra livet i skudlinjen, men ombestemmer sig, da hans gamle ven Oberst Trautman falder i fjendehænder i bjergene nær Afghanistan. USA kan ikke sende militær ind af frygt for at blive trukket ind i krigen. Så Rambo er solo. Men enmandshæren med de tjæreplettede ballonmuskler sig med de russisk-fjendtlige mujahediner, og på den måde er historien så fuld af ironier. Et år senere var russerne ude og USA pludselig i krig med mujahedinerne, som de selv havde forsynet med våben.

Det kan være svært at vurdere, om det er Sylvester Stallones biceps, lyden af eksploderende antiluftskytsraketter eller de dramatiske afghanske bjerge, der er det største blikfang, men man skal også huske at nyde Jerry Goldsteins BAFTA-prisbelønnede soundtrack.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

John Rambo smider den sovjetiske hær ud af Afghanistan. Hmm! Man skal helt sikkert glemme alt om politik og koldkrigs propaganda, og så bare tage actionbrillerne på. Hvis man gør det, så er det en fin Rambo film.

Rambo's gode ven oberst Trautman bliver taget til fange af de grumme russere, og så er der dømt hævn og rescue mission - Rambo style!

Med actionbrillerne på, så er det faktisk en bedre film end Rambo II. De russiske skurke er langt bedre end de flade karakterer i Rambo II. Herudover er der en fin kemi og god humor i samspillet mellem Rambo og Trautman. Og man ser endda Trautman for første gang selv deltage i actionscenerne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.