Cookie- og Privatlivspolitik

Rambo 5: Last Blood

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående dramatisk og dyster stemning. Den indeholder talrige scener med eksplosioner og med detaljeret og blodig vold, hvor mennesker sårer, lemlæster, vansirer, torterer og dræber hinanden. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
19.09.2019
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rambo: Last Blood
|
Versioner: se alle
2D, 4DX 2D, Babybio, Seniorbio
|

Actionfilmen ‘Rambo: Last Blood’ har den levende legende og muskelmand Sylvester Stallone tilbage i sin ikoniske karakter John Rambo.

Denne gang må Vietnam-veteranen i kamp mod et dødsensfarligt mexicansk narkokartel, der har kidnappet en god vens datter.

John Rambo optrådte første gang tilbage i 1982 i filmen First Blood, og siden blev karakteren - sammen med Rocky - synonym med Sylvester Stallone. Den seneste film i den populære franchise kom i 2008 med Rambo.

’Rambo: Last Blood’ er det femte - og måske sidste - kapitel om enmandshæren, og filmen lægger sig stilmæssigt mere op ad den første film med sit fokus på karakteren mere end nedpløkningen af bad guys, men der er selvfølgelig også blodig smæk for skillingen, når Rambo tager kampen op mod sine nye fjender. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (161 votes)
4.5
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Spændingsmomentet forsvinder forbløffende hurtigt - til gengæld kulminerer det hele i en omgang splattervold, så idiotisk og udpenslet, at hvis Bryan Mills fra 'Taken' havde været til stede, havde han trukket Rambo til side og sagt: "Aj, gider du lige at slappe lidt af, kammerat!". (Thomas Brunstrøm)

 • Berlingske

  "Faktisk er der så meget blod og så mange afrevne lemmer, at man tænker, at Rambo forsøger at kompensere for noget. En slags Napoleons-kompleks for superhelte, der bruger endnu mere blod på at maskere deres manglende smidighed." (Sarah Iben Almbjerg)

 • Filmland P1

  "Med 'Rocky Balboa', den 6. Rockyfilm, viste han en overraskende fint artikuleret og eftertænksom side. Men det ændrer ikke ved 'Rambo: Last Blood' er noget ragelse." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Kun i de sidste 15 minutter, hvor Stallone forvandler sine tunneler på ranchen til en bloddryppende genindspilning af 'Alene hjemme', kommer der lidt bestialsk liv i den gamle Vietnam-veteran ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "'Last Blood' er et så blodfattigt portræt af en veteran, at man forbliver uengageret i Rambos hidtil mest blodsplattende selvforsvar." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det her er Rambo's udgave af Taken - the dark way! Hans pap-niece bliver kidnappet og sendt til prostitution i Mexico. Og ganske ligesom Bryan Mills tager han selvfølgelig ikke fløjshandskerne på i jagten efter forbryderne. Faktisk bruger han i den grad grovfilen i hævntogten. Og det er voldsomt underholdende.

tim

last time

Martin

Actionbrag af bedste skuffe. Stallone er i topform og alder er bare et tal. Smukt skuespil. Tror Oscarstatuetterne venter på ham.

Peter

Den er ikke på højde med de første film i serien men det er alligevel en film der er værd at se.

Thomas Holme

Virkelig god film, Sly viser lige at han stadig er klasse indenfor action film. Klart en film der kan anbefales

maiuser/505959

Ville aldrig selv være gået ind og se den,men blev inviteret. Tung sterotyp film, som en animeret meget syg voldelig tegnefilm, men det var virkelig skuespillere. Korte klicheagtige replikker,mexicanske gangstere og krigsveteran med ptsd,når de er værst ,tænker jeg.Meget kontant film.Har ikke set de andre Rambo,men der var klip tilsidst.Der ligner Stallone ikke en sur gammel træt mand.Det er en slags "taken",bare mere syg,klam voldelig.Det eneste oplivende i filmen var Doors musik,som baggrund til den sidste mega voldsscene.Vil absolut ikke anbefale den til sarte sjæle

Johnny

Stallone viser hvor skabet skal stå i kampen mod afstumpet kriminalitet. Top-underholdning, intet mindre.

Nicouser/659215

Jubii Jubii :D :) ..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.